LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NF824W IT
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NF824W IT

Available:Në gjëndje
49,990 Lek
Image
Secure
LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NF824W IT
 •  TEKNOLOGJIA DIGJITALE- Teknologjia Inverter siguron kontroll të përsosur të motorit, për të hequr njollat dhe për t'u kujdesur për rrobat tuaja falë rrotullimeve të ndryshme të kazanit, i projektuar për të eliminuar në mënyrë efektive çdo lloj njolle duke u kujdesur për rrobat tuaja.
 •  HIGJIENA AVULLI- Një opsion i veçantë për higjienën e rrobave tuaja. Avulli futet në shportë për të hequr deri në 99,9% të baktereve më të zakonshme pa aditivë kimikë.
 • WOOLMARK GREEN- Cikli i larjes "Wool" është testuar dhe miratuar nga Woolmark Company për larjen e rrobave që përmbajnë lesh të klasifikuar si "i larë me dorë". Një program i butë larjeje që e mban leshin tuaj të duket si i ri.
 • OPTION I SHPEJTË- Falë opsionit Rapid ju mund të zvogëloni kohëzgjatjen e ciklit duke garantuar rezultate perfekte të larjes, duke reduktuar kohën e kërkuar deri në 50% **. **% do të ndryshojë në përputhje me ngarkesën dhe programin e zgjedhur.
 • MOTORI INVERTER- Falë aftësisë së tij për të ndryshuar shpejtësinë e rrotullimit, ai është më efikas në kontrollin e presionit të ujit dhe përmirëson heshtjen. Ky motor është i garantuar për 10 vjet.
 • CIKLI ANTI-ALERGJIK- Heq 99.9% të alergjenëve për të ndihmuar në mbrojtjen e familjeve me lëkurë të ndjeshme. Miratuar nga Fondacioni Britanik i Alergjisë.

Informacione Teknike

Marka

HOTPOINT ARISTON

Kodi 

NF824W IT

Paneli i kontrollit

Elektronik

Lloji 

Larese

Lloji i motorit

Inverter

Teknologji larje

Larje me avull

Klasa e energjisë

A +++

Numri i xhirove të centrifugimit

1200 rpm

Kapaciteti Lares

8 kg

Numri i programeve të larjes:

15

Niveli i zhurmës në (dBa)

52/78 dBa

Mbrojtje nga femijet

Po

Paralarje

Po

Karakteristika të vecanta

Higjiena e avullit

Ngarkesa e plotë 45'

Opsion i shpejtë

Kundër AlergjisëMotor inverter

Shfaqja e kohës së mbetur

Rezistente ndaj njollave

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

61 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm

 


 


LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NF824W IT
 •  TEKNOLOGJIA DIGJITALE- Teknologjia Inverter siguron kontroll të përsosur të motorit, për të hequr njollat dhe për t'u kujdesur për rrobat tuaja falë rrotullimeve të ndryshme të kazanit, i projektuar për të eliminuar në mënyrë efektive çdo lloj njolle duke u kujdesur për rrobat tuaja.
 •  HIGJIENA AVULLI- Një opsion i veçantë për higjienën e rrobave tuaja. Avulli futet në shportë për të hequr deri në 99,9% të baktereve më të zakonshme pa aditivë kimikë.
 • WOOLMARK GREEN- Cikli i larjes "Wool" është testuar dhe miratuar nga Woolmark Company për larjen e rrobave që përmbajnë lesh të klasifikuar si "i larë me dorë". Një program i butë larjeje që e mban leshin tuaj të duket si i ri.
 • OPTION I SHPEJTË- Falë opsionit Rapid ju mund të zvogëloni kohëzgjatjen e ciklit duke garantuar rezultate perfekte të larjes, duke reduktuar kohën e kërkuar deri në 50% **. **% do të ndryshojë në përputhje me ngarkesën dhe programin e zgjedhur.
 • MOTORI INVERTER- Falë aftësisë së tij për të ndryshuar shpejtësinë e rrotullimit, ai është më efikas në kontrollin e presionit të ujit dhe përmirëson heshtjen. Ky motor është i garantuar për 10 vjet.
 • CIKLI ANTI-ALERGJIK- Heq 99.9% të alergjenëve për të ndihmuar në mbrojtjen e familjeve me lëkurë të ndjeshme. Miratuar nga Fondacioni Britanik i Alergjisë.

Informacione Teknike

Marka

HOTPOINT ARISTON

Kodi 

NF824W IT

Paneli i kontrollit

Elektronik

Lloji 

Larese

Lloji i motorit

Inverter

Teknologji larje

Larje me avull

Klasa e energjisë

A +++

Numri i xhirove të centrifugimit

1200 rpm

Kapaciteti Lares

8 kg

Numri i programeve të larjes:

15

Niveli i zhurmës në (dBa)

52/78 dBa

Mbrojtje nga femijet

Po

Paralarje

Po

Karakteristika të vecanta

Higjiena e avullit

Ngarkesa e plotë 45'

Opsion i shpejtë

Kundër AlergjisëMotor inverter

Shfaqja e kohës së mbetur

Rezistente ndaj njollave

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

61 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm