LAVATRICE ELEKTROLUX 9KG EW6F592W
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE ELEKTROLUX 9KG EW6F592W

Available:Në gjëndje
79,990 Lek
Image
Secure

Lavatrice Elextrolux 9KG EW6F592W

 • Lavatrice Elextrolux 9KG EW6F592W e jashtëzakonshme PerfectCare 600 me Sistemin SensiCare rregullon kohëzgjatjen e programit sipas madhësisë së ngarkesës, duke përdorur më pak energji dhe ujë dhe duke parandaluar që çdo send të lahet për një kohë të gjatë. Kjo do të na japë cikle më të lira për ngarkesa më të vogla.
 • Perfect Care 600 me teknologjinë SensiCare System Falë sensorëve të veçantë, ai rregullon automatikisht ciklin në bazë të ngarkesës, duke garantuar kursime në kohë, ujë dhe energji për larje delikate dhe të qëndrueshme.
 • Pëlhura si të reja për dy herë më shumë - Falë sensorëve specialë, teknologjia SensiCare System rregullon automatikisht ciklin në bazë të ngarkesës, duke garantuar kursime në kohë, ujë dhe energji për larje delikate dhe të qëndrueshme.
 • Testi i qëndrueshmërisë së ngjyrave i kryer nga Ritex. Testi nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.
 • Funksioni Eco Time Manager® - Zgjidhni funksionin TimeManager® në panel për të reduktuar kohën e ciklit deri në katër herë. Rezultate të shkëlqyera të larjes vetëm kur i dëshironi.
 • Nisje me vonesë: Lavatrice Elextrolux 9KG EW6F592W përshtatet me nevojat tuaja - Funksioni i nisjes me vonesë ju lejon të shtyni kohën e fillimit të ciklit të larjes, për të parandaluar që rrobat e pastra të mbeten në kazan për orë të tëra.
 • Hapja XXL - Falë hapjes XXL të lavatriçes së re FlexManager, mund t'i ngarkoni me lehtësi rrobat tuaja. Edhe veshjet më voluminoze.

 

Informacione Teknike

Marka

ELEKTROLUX

Kodi 

EW6F592W

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i derës

XXL

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

SENSI CARE SYSTEM

Klasa e energjisë

A+++/D

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

A

Teknologji me avull

SteamCure

Këndi i hapjes së derës

160 grd

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

Motor inverter

Numri i xhirove të centrifugimit

1200 rpm

Kapaciteti tharës

JO

Kapaciteti Larës

9 Kg

Numri i programeve të larjes:

14

Numri i programeve të tharjes

JO

Nr i funksioneve

Paralarje, Shpëlarje shtesë, Hekurosje e lehtë

Mënyra e larjes së rrobave

-

Niveli i zhurmës në (dBa)

78 db

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

-

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ INOX

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

60 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm

Lavatrice Elextrolux 9KG EW6F592W

 • Lavatrice Elextrolux 9KG EW6F592W e jashtëzakonshme PerfectCare 600 me Sistemin SensiCare rregullon kohëzgjatjen e programit sipas madhësisë së ngarkesës, duke përdorur më pak energji dhe ujë dhe duke parandaluar që çdo send të lahet për një kohë të gjatë. Kjo do të na japë cikle më të lira për ngarkesa më të vogla.
 • Perfect Care 600 me teknologjinë SensiCare System Falë sensorëve të veçantë, ai rregullon automatikisht ciklin në bazë të ngarkesës, duke garantuar kursime në kohë, ujë dhe energji për larje delikate dhe të qëndrueshme.
 • Pëlhura si të reja për dy herë më shumë - Falë sensorëve specialë, teknologjia SensiCare System rregullon automatikisht ciklin në bazë të ngarkesës, duke garantuar kursime në kohë, ujë dhe energji për larje delikate dhe të qëndrueshme.
 • Testi i qëndrueshmërisë së ngjyrave i kryer nga Ritex. Testi nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.
 • Funksioni Eco Time Manager® - Zgjidhni funksionin TimeManager® në panel për të reduktuar kohën e ciklit deri në katër herë. Rezultate të shkëlqyera të larjes vetëm kur i dëshironi.
 • Nisje me vonesë: Lavatrice Elextrolux 9KG EW6F592W përshtatet me nevojat tuaja - Funksioni i nisjes me vonesë ju lejon të shtyni kohën e fillimit të ciklit të larjes, për të parandaluar që rrobat e pastra të mbeten në kazan për orë të tëra.
 • Hapja XXL - Falë hapjes XXL të lavatriçes së re FlexManager, mund t'i ngarkoni me lehtësi rrobat tuaja. Edhe veshjet më voluminoze.

 

Informacione Teknike

Marka

ELEKTROLUX

Kodi 

EW6F592W

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i derës

XXL

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

SENSI CARE SYSTEM

Klasa e energjisë

A+++/D

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

A

Teknologji me avull

SteamCure

Këndi i hapjes së derës

160 grd

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

Motor inverter

Numri i xhirove të centrifugimit

1200 rpm

Kapaciteti tharës

JO

Kapaciteti Larës

9 Kg

Numri i programeve të larjes:

14

Numri i programeve të tharjes

JO

Nr i funksioneve

Paralarje, Shpëlarje shtesë, Hekurosje e lehtë

Mënyra e larjes së rrobave

-

Niveli i zhurmës në (dBa)

78 db

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

-

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ INOX

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

60 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm