LAVATRICE ELEKTROLUX 10 KG EW6F421B
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE ELEKTROLUX 10 KG EW6F421B

Available:Në gjëndje
79,990 Lek
Image
Secure

Lavatrice Electrolux 10 KG EW6F421B

Lavatrice me Tekonologjine SensiCare, 10 kg, 1200 rpm, Klasi i Energjisë D

 • Pelhura duken si te reja me gjate: SensiCare rregullon cilesimet e programit per t'iu pershtatur ngarkeses.
 • Sensore inteligjente: zvogelojne kohen, ujin dhe energjine e perdorur.
 • SoftPlus: deperton dhe shperndan detergjentin ne menyre te barabarte, duke siguruar qe cdo fiber te arrihet dhe cdo artikull te ndihet I bute dhe me arome te fresket.
 • AntiAllergy Vapor 60ºC: siguron avull ne fund te ciklit, per t'i dhene rrobave tuaja nje pastrim higjenik dhe efikas
 • Shtyrje e Startit: Rregulloni fillimin e ciklit per t'iu pershtatur orarit tuaj.
 • Eco TimeManager: lejon te rregulloni gjatesine e ciklit te larjes me kohen qe keni ne dispozicion.

Informacione Teknike

Marka

ELEKTROLUX

Kodi

EW6F421B

Paneli i kontrollit

Digital/ AI Control

Lloji 

Larese-Tharese

Lloji i derës

Hapje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

Fuzzy Logic

Teknologji me avull

-

Klasa e energjisë

A+++

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

B

Lloji i rezistencës

Inoks

Lloji i motorrit

Inverter

Numri i xhirove të centrifugimit

1200 rpm

Kapaciteti tharës

-

Kapaciteti Larës

10 Kg

Numri i programeve të larjes:

14

Numri i programeve të tharjes

-

Nr i funksioneve

14

Mënyra e larjes së rrobave

Standarte

Niveli i zhurmës në (dBa)

54/73

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

-

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ dere e zeze

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

60 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm

 


Lavatrice Electrolux 10 KG EW6F421B

Lavatrice me Tekonologjine SensiCare, 10 kg, 1200 rpm, Klasi i Energjisë D

 • Pelhura duken si te reja me gjate: SensiCare rregullon cilesimet e programit per t'iu pershtatur ngarkeses.
 • Sensore inteligjente: zvogelojne kohen, ujin dhe energjine e perdorur.
 • SoftPlus: deperton dhe shperndan detergjentin ne menyre te barabarte, duke siguruar qe cdo fiber te arrihet dhe cdo artikull te ndihet I bute dhe me arome te fresket.
 • AntiAllergy Vapor 60ºC: siguron avull ne fund te ciklit, per t'i dhene rrobave tuaja nje pastrim higjenik dhe efikas
 • Shtyrje e Startit: Rregulloni fillimin e ciklit per t'iu pershtatur orarit tuaj.
 • Eco TimeManager: lejon te rregulloni gjatesine e ciklit te larjes me kohen qe keni ne dispozicion.

Informacione Teknike

Marka

ELEKTROLUX

Kodi

EW6F421B

Paneli i kontrollit

Digital/ AI Control

Lloji 

Larese-Tharese

Lloji i derës

Hapje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

Fuzzy Logic

Teknologji me avull

-

Klasa e energjisë

A+++

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

B

Lloji i rezistencës

Inoks

Lloji i motorrit

Inverter

Numri i xhirove të centrifugimit

1200 rpm

Kapaciteti tharës

-

Kapaciteti Larës

10 Kg

Numri i programeve të larjes:

14

Numri i programeve të tharjes

-

Nr i funksioneve

14

Mënyra e larjes së rrobave

Standarte

Niveli i zhurmës në (dBa)

54/73

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

-

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ dere e zeze

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

60 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm