Lavatrice Electrolux EW6F421B
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Lavatrice Electrolux EW6F421B

Available:Në gjëndje
79,990 Lek
Image
Secure

Lavatrice me Tekonologjine SensiCare, 10 kg, 1200 rpm, Klasi i Energjisë D

 • Pelhura duken si te reja me gjate: SensiCare rregullon cilesimet e programit per t'iu pershtatur ngarkeses.
 • Sensore inteligjente: zvogelojne kohen, ujin dhe energjine e perdorur.
 • SoftPlus: deperton dhe shperndan detergjentin ne menyre te barabarte, duke siguruar qe cdo fiber te arrihet dhe cdo artikull te ndihet I bute dhe me arome te fresket.
 • AntiAllergy Vapor 60ºC: siguron avull ne fund te ciklit, per t'i dhene rrobave tuaja nje pastrim higjenik dhe efikas
 • Shtyrje e Startit: Rregulloni fillimin e ciklit per t'iu pershtatur orarit tuaj.
 • Eco TimeManager: lejon te rregulloni gjatesine e ciklit te larjes me kohen qe keni ne dispozicion.
Klasa e energjise: A+++
Performanca ne tharje: B


Permasat e deres: Standarte


Lloji i rezistences: INOKS
Lloji i motorrit: INVERTER
Menyra e tharjes se rrobave: STANDARTE
Menyra e larjes se rrobave: Standarte
Niveli i zhurmes ne (dBa): 53 / 75
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E zeze
Permasat neto(cm): 60 x 85 x 60
Lloji: LARESE
Garanci Shtese: GA0015-7990 LEK
GARANCIA NORMALE: 24

MARKA: ELECTROLUX
Gjeresia: 60
Lartesia: 85
Thellesia: 60
Numri i xhirove te centrifugimit: 1200 rpm
Kapaciteti thares: JO
Kapaciteti Lares: 10 Kg
Numri i programeve te larjes: 14
Numri i programeve te tharjes: JO
Kategoria: LARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara


Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
Lloji i centrifuges: E perzgjedhshme
Teknologji larje: Fuzzy Logic

Lavatrice me Tekonologjine SensiCare, 10 kg, 1200 rpm, Klasi i Energjisë D

 • Pelhura duken si te reja me gjate: SensiCare rregullon cilesimet e programit per t'iu pershtatur ngarkeses.
 • Sensore inteligjente: zvogelojne kohen, ujin dhe energjine e perdorur.
 • SoftPlus: deperton dhe shperndan detergjentin ne menyre te barabarte, duke siguruar qe cdo fiber te arrihet dhe cdo artikull te ndihet I bute dhe me arome te fresket.
 • AntiAllergy Vapor 60ºC: siguron avull ne fund te ciklit, per t'i dhene rrobave tuaja nje pastrim higjenik dhe efikas
 • Shtyrje e Startit: Rregulloni fillimin e ciklit per t'iu pershtatur orarit tuaj.
 • Eco TimeManager: lejon te rregulloni gjatesine e ciklit te larjes me kohen qe keni ne dispozicion.
Klasa e energjise: A+++
Performanca ne tharje: B


Permasat e deres: Standarte


Lloji i rezistences: INOKS
Lloji i motorrit: INVERTER
Menyra e tharjes se rrobave: STANDARTE
Menyra e larjes se rrobave: Standarte
Niveli i zhurmes ne (dBa): 53 / 75
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E zeze
Permasat neto(cm): 60 x 85 x 60
Lloji: LARESE
Garanci Shtese: GA0015-7990 LEK
GARANCIA NORMALE: 24

MARKA: ELECTROLUX
Gjeresia: 60
Lartesia: 85
Thellesia: 60
Numri i xhirove te centrifugimit: 1200 rpm
Kapaciteti thares: JO
Kapaciteti Lares: 10 Kg
Numri i programeve te larjes: 14
Numri i programeve te tharjes: JO
Kategoria: LARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara


Paneli i kontrollit: Elektronik / Mekanik
Lloji i centrifuges: E perzgjedhshme
Teknologji larje: Fuzzy Logic