Lavatrice Beko LV1061
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Lavatrice Beko LV1061

Available:Në gjëndje
43,990 Lek
Image
Secure

Lavatrice me Tekonologjinë OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjisë A+++

 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Programi super i shkurtër Xpress: 2 kg lavanderi e pastër në 14 minuta.
 • Gentle Care: Mbrojtje per materialet delikate dhe ato waterproof,
 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • Daily Xpress: Kryeni një larje të plotë në 28 minuta, në një temperaturë prej 30 ° C. 
 • Volumaxx: Zë deri në 10% më pak hapesirë, por me të njejtin kapacitet.
 • Fast + : pastrim deri në 55% më shpejt.
MARKA: BEKO
Gjeresia: 60
Lartesia: 84
Thellesia: 49
Numri i xhirove te centrifugimit: 1000 rpm


Kapaciteti Lares: 7 Kg
Numri i programeve te larjes: 15


Kategoria: LARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara


Paneli i kontrollit: Elektronik/Dixhital
Klasa e energjise: A+++


Lloji i motorrit: UNIVERSAL


Menyra e larjes se rrobave: AquaWave
Niveli i zhurmes ne (dBa): 63 / 75
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E zeze
Permasat neto(cm): 60 x 84 x 49
Lloji: LARESE


GARANCIA NORMALE: 60

Lavatrice me Tekonologjinë OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjisë A+++

 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Programi super i shkurtër Xpress: 2 kg lavanderi e pastër në 14 minuta.
 • Gentle Care: Mbrojtje per materialet delikate dhe ato waterproof,
 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • Daily Xpress: Kryeni një larje të plotë në 28 minuta, në një temperaturë prej 30 ° C. 
 • Volumaxx: Zë deri në 10% më pak hapesirë, por me të njejtin kapacitet.
 • Fast + : pastrim deri në 55% më shpejt.
MARKA: BEKO
Gjeresia: 60
Lartesia: 84
Thellesia: 49
Numri i xhirove te centrifugimit: 1000 rpm


Kapaciteti Lares: 7 Kg
Numri i programeve te larjes: 15


Kategoria: LARESE
Lloji i deres: Hyrje nga perpara


Paneli i kontrollit: Elektronik/Dixhital
Klasa e energjise: A+++


Lloji i motorrit: UNIVERSAL


Menyra e larjes se rrobave: AquaWave
Niveli i zhurmes ne (dBa): 63 / 75
Ngjyra: E bardhe
Ngjyra e deres: E zeze
Permasat neto(cm): 60 x 84 x 49
Lloji: LARESE


GARANCIA NORMALE: 60