LAVATRICE BEKO 7KG WUE7512XAW
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE BEKO 7KG WUE7512XAW

Available:Në gjëndje
44,990 Lek
Image
Secure

LAVATRICE BEKO 7KG WUE7512XAW

Lavatrice me Tekonologjinë OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjisë E

 • Programi Xpress Super Shkurt 14 Min - 2 kg rroba të pastëra në 14 min - Jo të gjitha rrobat kërkojnë larje intensive. Ndonjëherë, një larje e shpejtë do të kryejë punën me sukses. Programi Xpress Super Short 14 Min ju lejon të lani deri në 2 kg rroba në vetëm 14 minuta.
 • AntiCrease® - Rroba pa rrudha- Nëse hekurosja nuk është e përditshmja juaj e preferuar (a është e dikujt?) Plotësoni funksionin AntiCrease® të mundësuar nga teknologjia IonGuard®. Rrotullon kazanin në mënyrë periodike në fund të ciklit për t'i mbajtur rrobat e freskëta dhe pa rrudha.
 • AquaWave® - Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë - Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. 
 • Programi Daily Express - Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min . Nëse ju duket që po zgjat shumë që rrobalarësja të përfundojë, provoni Programin Daily Xpress. Daily Xpress ju lejon të lani një ngarkesë të plotë rrobash në vetëm 28 minuta, në 30 ° C. 
 • Programi GentleCare™ - Rrobat e buta të pambukut duken si të reja për më gjatë
 • Programi Jashtë shtëpisë/Sporte - Mbrojtja për pëlhura të papërshkueshme nga uji
 • Fast+ - Deri në 55% pastrim më të shpejtë


Informacione Teknike

Marka:

BEKO

Kodi:

WUE7512XAW

Paneli i kontrollit:

Elektronik / Digital

Lloji:

Larese

Lloji i derës:

XL

Ndërrim i hapjes së derës:

-

Lloji i centrifugës:

E perzgjedhshme

Teknologji larje:

OptiSense

Klasa e energjisë:

E

Performanca në tharje:

-

Performanca në larje:

A

Teknologji me avull:

SteamCure

Lloji i rezistencës:

-

Lloji i motorrit:

-

Numri i xhirove të centrifugimit:

1000 rpm

Kapaciteti tharës:

JO

Kapaciteti Larës:

7 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes:

JO

Nr. i funksioneve:

5

Mënyra e larjes së rrobave:

AquaWave

Niveli i zhurmës në (dBa):

62

Rregullimi automatik i ujit:

Po

Ngjyra / Materiali:

E bardhe/ Celik i pandryshkur

Garancia normale:

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (cm):

50 cm

Lartësia (cm):

84 cm 

Thellësia (cm):

60 cm

LAVATRICE BEKO 7KG WUE7512XAW

Lavatrice me Tekonologjinë OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjisë E

 • Programi Xpress Super Shkurt 14 Min - 2 kg rroba të pastëra në 14 min - Jo të gjitha rrobat kërkojnë larje intensive. Ndonjëherë, një larje e shpejtë do të kryejë punën me sukses. Programi Xpress Super Short 14 Min ju lejon të lani deri në 2 kg rroba në vetëm 14 minuta.
 • AntiCrease® - Rroba pa rrudha- Nëse hekurosja nuk është e përditshmja juaj e preferuar (a është e dikujt?) Plotësoni funksionin AntiCrease® të mundësuar nga teknologjia IonGuard®. Rrotullon kazanin në mënyrë periodike në fund të ciklit për t'i mbajtur rrobat e freskëta dhe pa rrudha.
 • AquaWave® - Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë - Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. 
 • Programi Daily Express - Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min . Nëse ju duket që po zgjat shumë që rrobalarësja të përfundojë, provoni Programin Daily Xpress. Daily Xpress ju lejon të lani një ngarkesë të plotë rrobash në vetëm 28 minuta, në 30 ° C. 
 • Programi GentleCare™ - Rrobat e buta të pambukut duken si të reja për më gjatë
 • Programi Jashtë shtëpisë/Sporte - Mbrojtja për pëlhura të papërshkueshme nga uji
 • Fast+ - Deri në 55% pastrim më të shpejtë


Informacione Teknike

Marka:

BEKO

Kodi:

WUE7512XAW

Paneli i kontrollit:

Elektronik / Digital

Lloji:

Larese

Lloji i derës:

XL

Ndërrim i hapjes së derës:

-

Lloji i centrifugës:

E perzgjedhshme

Teknologji larje:

OptiSense

Klasa e energjisë:

E

Performanca në tharje:

-

Performanca në larje:

A

Teknologji me avull:

SteamCure

Lloji i rezistencës:

-

Lloji i motorrit:

-

Numri i xhirove të centrifugimit:

1000 rpm

Kapaciteti tharës:

JO

Kapaciteti Larës:

7 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes:

JO

Nr. i funksioneve:

5

Mënyra e larjes së rrobave:

AquaWave

Niveli i zhurmës në (dBa):

62

Rregullimi automatik i ujit:

Po

Ngjyra / Materiali:

E bardhe/ Celik i pandryshkur

Garancia normale:

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (cm):

50 cm

Lartësia (cm):

84 cm 

Thellësia (cm):

60 cm