LAVATRICE BEKO 7KG WUE7511XWW
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE BEKO 7KG WUE7511XWW

Available:Out of Stock
31,990 Lek 45,990 Lek
Secure

Lavatrice Beko 7kg WUE7511XWW

Lavatrice me Tekonologjine OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjise A+++

 • AquaWave - Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë - Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. 
 • Programi Daily Express - Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min - Nëse ju duket që po zgjat shumë që rrobalarësja të përfundojë, provoni Programin Daily Xpress. Daily Xpress ju lejon të lani një ngarkesë të plotë rrobash në vetëm 28 minuta, në 30 ° C. 
 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • 15 programe larje.
 • Eficence Energjitike: Kursim dhe Mbrojtje per mjedisin.

 

Informacione Teknike

Marka:

BEKO

Kodi:

WUE7511XWW

Paneli i kontrollit:

Elektronik / Digital

Lloji:

Larese

Lloji i derës:

Hyrje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës:

-

Lloji i centrifugës:

E perzgjedhshme

Teknologji larje:

OptiSense

Klasa e energjisë:

A+++

Performanca në tharje:

-

Performanca në larje:

A

Përmasat e derës:

-

Këndi i hapjes së derës:

-

Lloji i rezistencës:

-

Lloji i motorrit:

-

Numri i xhirove të centrifugimit:

1000 rpm

Kapaciteti tharës:

JO

Kapaciteti Larës:

7 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes:

JO

Mënyra e tharjes së rrobave:

JO

Mënyra e larjes së rrobave:

AquaWave

Niveli i zhurmës në (dBa):

63 / 75

Ngjyra:

E bardhe

Garancia normale:

5 vjet

 

Përmasat 

Gjerësia (cm):

60 cm

Lartësia (cm):

84 cm 

Thellësia (cm):

49 cm


Lavatrice Beko 7kg WUE7511XWW

Lavatrice me Tekonologjine OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjise A+++

 • AquaWave - Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë - Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. 
 • Programi Daily Express - Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min - Nëse ju duket që po zgjat shumë që rrobalarësja të përfundojë, provoni Programin Daily Xpress. Daily Xpress ju lejon të lani një ngarkesë të plotë rrobash në vetëm 28 minuta, në 30 ° C. 
 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • 15 programe larje.
 • Eficence Energjitike: Kursim dhe Mbrojtje per mjedisin.

 

Informacione Teknike

Marka:

BEKO

Kodi:

WUE7511XWW

Paneli i kontrollit:

Elektronik / Digital

Lloji:

Larese

Lloji i derës:

Hyrje nga perpara

Ndërrim i hapjes së derës:

-

Lloji i centrifugës:

E perzgjedhshme

Teknologji larje:

OptiSense

Klasa e energjisë:

A+++

Performanca në tharje:

-

Performanca në larje:

A

Përmasat e derës:

-

Këndi i hapjes së derës:

-

Lloji i rezistencës:

-

Lloji i motorrit:

-

Numri i xhirove të centrifugimit:

1000 rpm

Kapaciteti tharës:

JO

Kapaciteti Larës:

7 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes:

JO

Mënyra e tharjes së rrobave:

JO

Mënyra e larjes së rrobave:

AquaWave

Niveli i zhurmës në (dBa):

63 / 75

Ngjyra:

E bardhe

Garancia normale:

5 vjet

 

Përmasat 

Gjerësia (cm):

60 cm

Lartësia (cm):

84 cm 

Thellësia (cm):

49 cm