LAVATRICE BEKO 7KG WTV7522XCW
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE BEKO 7KG WTV7522XCW

Available:Në gjëndje
49,990 Lek
Image
Secure

LAVATRICE BEKO 7KG WTV7522XCW

Lavatrice me Tekonologjinë OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjisë A+++

 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Programi super i shkurtër Xpress: 2 kg lavanderi e pastër në 14 minuta.
 • Gentle Care: Mbrojtje per materialet delikate dhe ato waterproof,
 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • Daily Xpress: Kryeni një larje të plotë në 28 minuta, në një temperaturë prej 30 ° C. 
 • Volumaxx: Zë deri në 10% më pak hapesirë, por me të njejtin kapacitet.
 • Fast + : pastrim deri në 55% më shpejt.


Informacione Teknike

Marka

BEKO

Kodi 

WTV7522XCW

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i derës

XL

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

OptiSense

Klasa e energjisë

A+++/D

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

A

Teknologji me avull

SteamCure

Këndi i hapjes së derës

-

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

-

Numri i xhirove të centrifugimit

1000 rpm

Kapaciteti tharës

JO

Kapaciteti Larës

7 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes

JO

Nr i funksioneve

5

Mënyra e larjes së rrobave

AquaWave

Niveli i zhurmës në (dBa)

54

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

Po

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ Celik i pandryshkur

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Thellesia

49 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

84 cm

LAVATRICE BEKO 7KG WTV7522XCW

Lavatrice me Tekonologjinë OptiSense, 7 kg, 1000 rpm, Klasi i Energjisë A+++

 • AquaWave: Lëvizje si valë për trajtim të butë dhe efekt larje më të mire.
 • Programi super i shkurtër Xpress: 2 kg lavanderi e pastër në 14 minuta.
 • Gentle Care: Mbrojtje per materialet delikate dhe ato waterproof,
 • Woolmark: Programi i kujdesit për veshjet e leshit. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse rrobat tuaja të lëhta të leshit do të mblidhen osë dëmtohen në lavatriçe.
 • Daily Xpress: Kryeni një larje të plotë në 28 minuta, në një temperaturë prej 30 ° C. 
 • Volumaxx: Zë deri në 10% më pak hapesirë, por me të njejtin kapacitet.
 • Fast + : pastrim deri në 55% më shpejt.


Informacione Teknike

Marka

BEKO

Kodi 

WTV7522XCW

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i derës

XL

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

OptiSense

Klasa e energjisë

A+++/D

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

A

Teknologji me avull

SteamCure

Këndi i hapjes së derës

-

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

-

Numri i xhirove të centrifugimit

1000 rpm

Kapaciteti tharës

JO

Kapaciteti Larës

7 Kg

Numri i programeve të larjes:

15

Numri i programeve të tharjes

JO

Nr i funksioneve

5

Mënyra e larjes së rrobave

AquaWave

Niveli i zhurmës në (dBa)

54

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

Po

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ Celik i pandryshkur

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Thellesia

49 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

84 cm