LAVATRICE AEG 9KG L6FBI943
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE AEG 9KG L6FBI943

Available:Në gjëndje
69,990 Lek
Image
Secure

LAVATRICE AEG 9KG L6FBI943 

 • Aeg L6FBI943 6000 Lavatriçe cm. 60 - kapaciteti 9 kg - i bardhë
 • Makina larëse L6FBI943 Aeg 6000 Series është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: konsumi i optimizuar bazuar në ngarkesë
 • Sistemi inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, për të larë rrobat tuaja çdo ditë, duke reduktuar kohën, konsumimin dhe konsumin e ujit dhe energjisë.
 • Shporta GentleCare Kjo makinë larëse është e pajisur me një shportë GentleCare, e cila është projektuar posaçërisht për t'u kujdesur për rrobat tuaja. Fluturat e buta të ujit ngrijnë dhe mbrojnë rrobat tuaja gjatë larjes. Shporta jonë, me më shumë vrima se lavatriçet tradicionale, zvogëlon deformimin e pëlhurave, duke e mbajtur të pandryshuar formën dhe strukturën e veshjes gjatë ciklit të centrifugimit.
 • Motori me inverter Motori inverter i kësaj lavatriçe është deri tani më i besueshmi dhe rezistenti. Bazuar në përdorimin e teknologjisë së inverterit pa furça, ai krenohet me dridhje dhe konsum më të ulët dhe ofron performancë maksimale me zhurmë minimale.
 • Pastroni rrobat sa herë të doni me funksionin
  e nisjes me vonesë Liria për të larë rrobat sipas orarit tuaj. Funksioni i nisjes me vonesë ju lejon të shtyni fillimin e ciklit, për veshjet gati në kohën e duhur dhe gjithmonë të freskëta. Pastroni rrobat kur të doni.
 • Ngarkimi dhe shkarkimi i thjeshtë falë një hapjeje
  shumë të madhe Hapja shumë e madhe e kësaj lavatriçe e bën më të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin e rrobave edhe kur lani sende të mëdha si jastëkët, çarçafët dhe jorganët.

 

Informacione Teknike

Marka

AEG

Kodi 

L6FBI943 

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i derës

XXL

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

PRO SENSE SYSTEM

Klasa e energjisë

C

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

A

Teknologji me avull

-

Këndi i hapjes së derës

-

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

Motor inverter

Numri i xhirove të centrifugimit

1351 rpm

Kapaciteti tharës

JO

Kapaciteti Larës

9 Kg

Numri i programeve të larjes:

14

Numri i programeve të tharjes

JO

Nr i funksioneve

Paralarje, Shpëlarje shtesë, Fillim i vonuar

Mënyra e larjes së rrobave

-

Niveli i zhurmës në (dBa)

76 db

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

-

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ INOX

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

66 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm

 

LAVATRICE AEG 9KG L6FBI943 

 • Aeg L6FBI943 6000 Lavatriçe cm. 60 - kapaciteti 9 kg - i bardhë
 • Makina larëse L6FBI943 Aeg 6000 Series është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: konsumi i optimizuar bazuar në ngarkesë
 • Sistemi inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, për të larë rrobat tuaja çdo ditë, duke reduktuar kohën, konsumimin dhe konsumin e ujit dhe energjisë.
 • Shporta GentleCare Kjo makinë larëse është e pajisur me një shportë GentleCare, e cila është projektuar posaçërisht për t'u kujdesur për rrobat tuaja. Fluturat e buta të ujit ngrijnë dhe mbrojnë rrobat tuaja gjatë larjes. Shporta jonë, me më shumë vrima se lavatriçet tradicionale, zvogëlon deformimin e pëlhurave, duke e mbajtur të pandryshuar formën dhe strukturën e veshjes gjatë ciklit të centrifugimit.
 • Motori me inverter Motori inverter i kësaj lavatriçe është deri tani më i besueshmi dhe rezistenti. Bazuar në përdorimin e teknologjisë së inverterit pa furça, ai krenohet me dridhje dhe konsum më të ulët dhe ofron performancë maksimale me zhurmë minimale.
 • Pastroni rrobat sa herë të doni me funksionin
  e nisjes me vonesë Liria për të larë rrobat sipas orarit tuaj. Funksioni i nisjes me vonesë ju lejon të shtyni fillimin e ciklit, për veshjet gati në kohën e duhur dhe gjithmonë të freskëta. Pastroni rrobat kur të doni.
 • Ngarkimi dhe shkarkimi i thjeshtë falë një hapjeje
  shumë të madhe Hapja shumë e madhe e kësaj lavatriçe e bën më të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin e rrobave edhe kur lani sende të mëdha si jastëkët, çarçafët dhe jorganët.

 

Informacione Teknike

Marka

AEG

Kodi 

L6FBI943 

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i derës

XXL

Ndërrim i hapjes së derës

-

Lloji i centrifugës

E perzgjedhshme

Teknologji larje

PRO SENSE SYSTEM

Klasa e energjisë

C

Performanca në tharje

-

Performanca në larje

A

Teknologji me avull

-

Këndi i hapjes së derës

-

Lloji i rezistencës

-

Lloji i motorrit

Motor inverter

Numri i xhirove të centrifugimit

1351 rpm

Kapaciteti tharës

JO

Kapaciteti Larës

9 Kg

Numri i programeve të larjes:

14

Numri i programeve të tharjes

JO

Nr i funksioneve

Paralarje, Shpëlarje shtesë, Fillim i vonuar

Mënyra e larjes së rrobave

-

Niveli i zhurmës në (dBa)

76 db

Mbrojtje nga femijet

Po

Rregullimi automatik i ujit

-

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ INOX

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

66 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm