LAVATRICE AEG 10KG L7FEC146
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVATRICE AEG 10KG L7FEC146

Available:Në gjëndje
109,990 Lek
Image
Secure

LAVATRICE AEG 10KG L7FEC146

 • Lavatriçe AEG L7FEC146 kapacitet 10 kg - e bardhe
 • TEKNOLOGJIA PROSTEAM®: DERI DERI 30% MË MË PAK PALOJE - Teknologji që ju lejon të reduktoni rrudhat dhe të rifreskoni rrobat falë funksionit "Final steam" ose programit të dedikuar. Rezultatet çdo ditë pa të meta.
 • TEKNOLOGJIA PROSENSE®: KONSUMI I OPTIMIZUAR BAZUAR NË NGARKESË Sistemi inteligjent i LAVATRICE AEG 10KG L7FEC146 që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, për të larë rrobat tuaja çdo ditë, duke reduktuar kohën, konsumin dhe konsumin e ujit dhe energjisë
 • OPTION SOFTPLUS: PËRGATITNI VESHJE PËR LARJE - Opsionet SoftPlus i ben rrobat tuaja për larje duke i njomur në ujë dhe duke e shpërndarë zbutësin në mënyrë të barabartë në të gjithë ngarkesën.
 • FUNKSIONI EKO KURSIMI I KOHES - Shumë programe Eco ju kursejnë energji. Programi Eco TimeSavet do t'ju kursejë gjithashtu kohë. Programi ju lejon në fakt, të zgjidhni opsionet ECO dhe TimeSave së bashku, duke ju garantuar një larje efikase, sa më shpejt të jetë e mundur.
 • MOTORI ÖKOINVERTER ME MAGNET I PËRHERSHËM Motori ÖKOInverter që kursen energji ofron efikasitetin dhe qëndrueshmërinë më të mirë dhe garanton performancë superiore të larjes, pavarësisht nga programi i zgjedhur.

Informacione Teknike

Marka

AEG

Kodi 

L7FEC146

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i centrifugës

-

Klasa e energjisë

C

Klasa e elasticitetit të tharjes

B

Klasa e elasticitetit të energjise

C

Lloji i motorrit

ÖKOINVERTER ME MAGNET I PËRHERSHËM

Numri i xhirove të centrifugimit

1400 rpm

Kapaciteti tharës

-

Kapaciteti Larës

10 Kg

Numri i programeve të larjes:

10

Nr i funksioneve

ProSteam, ProSense, SoftPlus

Niveli i zhurmës në (dBa)

76 db

Mbrojtje nga femijet

Po

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ INOX

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

58 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm

LAVATRICE AEG 10KG L7FEC146

 • Lavatriçe AEG L7FEC146 kapacitet 10 kg - e bardhe
 • TEKNOLOGJIA PROSTEAM®: DERI DERI 30% MË MË PAK PALOJE - Teknologji që ju lejon të reduktoni rrudhat dhe të rifreskoni rrobat falë funksionit "Final steam" ose programit të dedikuar. Rezultatet çdo ditë pa të meta.
 • TEKNOLOGJIA PROSENSE®: KONSUMI I OPTIMIZUAR BAZUAR NË NGARKESË Sistemi inteligjent i LAVATRICE AEG 10KG L7FEC146 që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, për të larë rrobat tuaja çdo ditë, duke reduktuar kohën, konsumin dhe konsumin e ujit dhe energjisë
 • OPTION SOFTPLUS: PËRGATITNI VESHJE PËR LARJE - Opsionet SoftPlus i ben rrobat tuaja për larje duke i njomur në ujë dhe duke e shpërndarë zbutësin në mënyrë të barabartë në të gjithë ngarkesën.
 • FUNKSIONI EKO KURSIMI I KOHES - Shumë programe Eco ju kursejnë energji. Programi Eco TimeSavet do t'ju kursejë gjithashtu kohë. Programi ju lejon në fakt, të zgjidhni opsionet ECO dhe TimeSave së bashku, duke ju garantuar një larje efikase, sa më shpejt të jetë e mundur.
 • MOTORI ÖKOINVERTER ME MAGNET I PËRHERSHËM Motori ÖKOInverter që kursen energji ofron efikasitetin dhe qëndrueshmërinë më të mirë dhe garanton performancë superiore të larjes, pavarësisht nga programi i zgjedhur.

Informacione Teknike

Marka

AEG

Kodi 

L7FEC146

Paneli i kontrollit

Elektronik / Digital

Lloji 

Larese

Lloji i centrifugës

-

Klasa e energjisë

C

Klasa e elasticitetit të tharjes

B

Klasa e elasticitetit të energjise

C

Lloji i motorrit

ÖKOINVERTER ME MAGNET I PËRHERSHËM

Numri i xhirove të centrifugimit

1400 rpm

Kapaciteti tharës

-

Kapaciteti Larës

10 Kg

Numri i programeve të larjes:

10

Nr i funksioneve

ProSteam, ProSense, SoftPlus

Niveli i zhurmës në (dBa)

76 db

Mbrojtje nga femijet

Po

Ngjyra / Materiali

E bardhe/ INOX

Garanci shtesë

JO

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Thellesia

58 cm

Gjeresia

60 cm 

Lartesia

85 cm