LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO

Available:Në gjëndje
84,990 Lek
Image
Secure
LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO
 • EKRAN I GJERE LED- Mund te kontrolloni shpejt gjendjen, cilesimet, kohen e mbetur dhe ecurine e ciklit ne nje shikim, madje edhe nga distanca. Keshtu qe mund te monitoroni dhe kontrolloni lehte performancen e LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO.
 • GRILA E 3-TE FLEKSIBEL- Ofron nje hapesire ​​te dedikuar ne krye per sendet e vogla dhe te lehta, te tilla si luge, pirunj dhe vegla. Pra, artikujt qendrojne te sigurte, por edhe pastrohen teresisht me LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO.
 • RREGULLIMI I LEHTE I LARTESISE- Hapesira Fleksibel e Brendshme eshte e rregullueshme ne lartesi, keshtu qe rafti i siperm mund te ngrihet lart ose poshte  duke krijuar me shume hapesire ​​ne raftin e poshtem, mund te pershtasni madhesi dhe forma te ndryshme te eneve.
 • GJYSEM MBUSHJE- Vendosja e Ngarkeses Gjysem ju jep fleksibilitet shume me te madh pasi ju lejon te mbushni dhe pastroni sendet vetem ne zonen e poshtme. Keshtu qe mund te kurseni kohe dhe energji.
 • HIGJENA- Nje opsion i Higjenes mund te aktivizohet me programe te caktuara per te patur gjithçka higjenikisht te paster. Zgjeron shpelarjen perfundimtare dhe rrit temperaturen e ujit ne 70˚C, gje qe mundeson pastrim me te thelle dhe vret bakteret dhe mikrobet. Pra enet tuaja jane gjithmone te sigurta per t’u perdorur me LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO.
 • LARJE EKSPRES (60 MIN)- Nje opsion Larje Ekspres 60 min pergatit enet tuaja te pastra dhe te thata shume me shpejt. Eshte ideale per ngarkesa me te vogla te sendeve te lehta te ndotura, te cilat nuk kane nevoje per pastrim te vertete intensiv.
 • Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

DW60M6050BB/EO

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso me panel te fshehur

Konsumi i ujit (Litra)

10.5 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

44 dB

Klasa e energjise

A ++

Performanca ne larje

A

Performanca ne tharje

A

Numri i programeve te larjes

7

Numri i temperaturave

5

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Natyra e tharjes

Kondesim Natyral

Gjysem mbushje

PO

Rregullimi i lartesise

 PO

Ekran LCD

PO

Grilla e 3 fleksibel

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 65 cm

Lartesia (cm)

 87 cm

Thellesia (cm)

 65 cm

LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO
 • EKRAN I GJERE LED- Mund te kontrolloni shpejt gjendjen, cilesimet, kohen e mbetur dhe ecurine e ciklit ne nje shikim, madje edhe nga distanca. Keshtu qe mund te monitoroni dhe kontrolloni lehte performancen e LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO.
 • GRILA E 3-TE FLEKSIBEL- Ofron nje hapesire ​​te dedikuar ne krye per sendet e vogla dhe te lehta, te tilla si luge, pirunj dhe vegla. Pra, artikujt qendrojne te sigurte, por edhe pastrohen teresisht me LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO.
 • RREGULLIMI I LEHTE I LARTESISE- Hapesira Fleksibel e Brendshme eshte e rregullueshme ne lartesi, keshtu qe rafti i siperm mund te ngrihet lart ose poshte  duke krijuar me shume hapesire ​​ne raftin e poshtem, mund te pershtasni madhesi dhe forma te ndryshme te eneve.
 • GJYSEM MBUSHJE- Vendosja e Ngarkeses Gjysem ju jep fleksibilitet shume me te madh pasi ju lejon te mbushni dhe pastroni sendet vetem ne zonen e poshtme. Keshtu qe mund te kurseni kohe dhe energji.
 • HIGJENA- Nje opsion i Higjenes mund te aktivizohet me programe te caktuara per te patur gjithçka higjenikisht te paster. Zgjeron shpelarjen perfundimtare dhe rrit temperaturen e ujit ne 70˚C, gje qe mundeson pastrim me te thelle dhe vret bakteret dhe mikrobet. Pra enet tuaja jane gjithmone te sigurta per t’u perdorur me LAVASTOVILJE SAMSUNG DW60M6050BB/EO.
 • LARJE EKSPRES (60 MIN)- Nje opsion Larje Ekspres 60 min pergatit enet tuaja te pastra dhe te thata shume me shpejt. Eshte ideale per ngarkesa me te vogla te sendeve te lehta te ndotura, te cilat nuk kane nevoje per pastrim te vertete intensiv.
 • Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

DW60M6050BB/EO

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso me panel te fshehur

Konsumi i ujit (Litra)

10.5 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

44 dB

Klasa e energjise

A ++

Performanca ne larje

A

Performanca ne tharje

A

Numri i programeve te larjes

7

Numri i temperaturave

5

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Natyra e tharjes

Kondesim Natyral

Gjysem mbushje

PO

Rregullimi i lartesise

 PO

Ekran LCD

PO

Grilla e 3 fleksibel

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 65 cm

Lartesia (cm)

 87 cm

Thellesia (cm)

 65 cm