LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19

Available:Në gjëndje
44,990 Lek
Image
Secure

LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19

 • LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19 kombinon kapacitetin me nje zgjedhje ciklesh dhe nje vleresim energjie A+.
 • Me nje Eco-Cycle LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19 kursen kohe, uje dhe energji ndersa pastroni tenxheret, tiganet, enet sipas standardeve duke perdorur vetëm 12 litra ujë. 
 • E perkryer per te kursyer para me LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19.
 • Shpejte dhe paster- Performanca me efektive e pastrimit te LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19 ne vetem 28 minuta.
 • (Auto) Intensive- Rezultatet me te mira te pastrimit per papastertite e forta dhe te pjekura. E disponueshme edhe me teknologjine e pastrimit automatik
 • Push&Shko- Pastroni dhe thajini enet me vetem nje shtypje.
 • Informacionet teknike

Marka

INDESIT

Modeli

DIE-2B19

Kategoria

Lavastovilje

Konsumi i ujit (Litra)

12 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

49 dB

Klasa e energjise

F

Performanca ne larje

A

Performanca ne tharje

A

Numri i vendeve per enet 

12

Numri i programeve te larjes

4

Programe: eco, intesiv, i shpejte, programi i shkurter

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm

Lartesia (cm)

 82 cm

Thellesia (cm)

 58 cm


LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19

 • LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19 kombinon kapacitetin me nje zgjedhje ciklesh dhe nje vleresim energjie A+.
 • Me nje Eco-Cycle LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19 kursen kohe, uje dhe energji ndersa pastroni tenxheret, tiganet, enet sipas standardeve duke perdorur vetëm 12 litra ujë. 
 • E perkryer per te kursyer para me LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19.
 • Shpejte dhe paster- Performanca me efektive e pastrimit te LAVASTOVILJE INDESIT DIE-2B19 ne vetem 28 minuta.
 • (Auto) Intensive- Rezultatet me te mira te pastrimit per papastertite e forta dhe te pjekura. E disponueshme edhe me teknologjine e pastrimit automatik
 • Push&Shko- Pastroni dhe thajini enet me vetem nje shtypje.
 • Informacionet teknike

Marka

INDESIT

Modeli

DIE-2B19

Kategoria

Lavastovilje

Konsumi i ujit (Litra)

12 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

49 dB

Klasa e energjise

F

Performanca ne larje

A

Performanca ne tharje

A

Numri i vendeve per enet 

12

Numri i programeve te larjes

4

Programe: eco, intesiv, i shpejte, programi i shkurter

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm

Lartesia (cm)

 82 cm

Thellesia (cm)

 58 cm