LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26

Available:Në gjëndje
66,900 Lek
Image
Secure
LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26
 • LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26 ka nje kapacitet te madh ngarkese me një numër të madh cilësimesh të disponueshme për vendin. 
 • Klasa energjetike A ++, per konsum te reduktuar te energjisë elektrike dhe reduktim te ujit. 
 • Nje kohemates dixhital i dobishem qe sinjalizon perfundimin e ciklit te larjes.
 • Fale aftesise  se LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26 per te ndryshuar shpejtesinë e rrotullimit, motori novator Inverter mund te lejoje posaçerisht presionin e ujit dhe rrjedhimisht forcen e pastrimit. Magnetet lejojne kontrollin e sakte te fuqise se sperkatesve, duke e drejtuar ujin me presionin e duhur, ne vendin e duhur dhe ne kohen e duhur.
 • Sistemi unik Flexiload i LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26 ju jep fleksibilitet te plotë ne menyren se si i rregulloni enet tuaja. .
 • Hapja automatike e derës ne fund te programit siguron tharje me te mire dhe me natyrale. Ky sistem garanton efikasitet me te madh te energjise dhe rezultate me te mira tharjeje.

Informacione teknike

Marka:

HOTPOINT ARISTON

Kategoria:

Lavastovilje

Paneli i kontrollit:

Elektronik/Mekanik

Tipi:

INKASO

Konsumi i ujit ( Litra)

12 Litra

Performanca në larje

A

Temperatura maksimale

60 grade C

Performanca ne tharje

A

Materiali / ngjyra:

E BARDHE

Klasa e energjisë:

A++

Numri i programeve të larjes:

6

Niveli i zhurmes:

46 dBA

Garancia normale:

2 vite

 

Permasat

Gjeresia 

60 cm

Lartesia

82 cm

Thellesia

55.5 cm

LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26
 • LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26 ka nje kapacitet te madh ngarkese me një numër të madh cilësimesh të disponueshme për vendin. 
 • Klasa energjetike A ++, per konsum te reduktuar te energjisë elektrike dhe reduktim te ujit. 
 • Nje kohemates dixhital i dobishem qe sinjalizon perfundimin e ciklit te larjes.
 • Fale aftesise  se LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26 per te ndryshuar shpejtesinë e rrotullimit, motori novator Inverter mund te lejoje posaçerisht presionin e ujit dhe rrjedhimisht forcen e pastrimit. Magnetet lejojne kontrollin e sakte te fuqise se sperkatesve, duke e drejtuar ujin me presionin e duhur, ne vendin e duhur dhe ne kohen e duhur.
 • Sistemi unik Flexiload i LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON HIC3B+26 ju jep fleksibilitet te plotë ne menyren se si i rregulloni enet tuaja. .
 • Hapja automatike e derës ne fund te programit siguron tharje me te mire dhe me natyrale. Ky sistem garanton efikasitet me te madh te energjise dhe rezultate me te mira tharjeje.

Informacione teknike

Marka:

HOTPOINT ARISTON

Kategoria:

Lavastovilje

Paneli i kontrollit:

Elektronik/Mekanik

Tipi:

INKASO

Konsumi i ujit ( Litra)

12 Litra

Performanca në larje

A

Temperatura maksimale

60 grade C

Performanca ne tharje

A

Materiali / ngjyra:

E BARDHE

Klasa e energjisë:

A++

Numri i programeve të larjes:

6

Niveli i zhurmes:

46 dBA

Garancia normale:

2 vite

 

Permasat

Gjeresia 

60 cm

Lartesia

82 cm

Thellesia

55.5 cm