LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L

Available:Në gjëndje
79,990 Lek
Image
Secure

LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L

 • Mbulimi dhe pastrimi i plote i LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L fale nje rryme uji 3 here me te forte, arrin çdo cep te rezervuarit per pastrim te plote.
 • Pulti QuickSelect ju ndihmon te zgjidhni ciklin me te pershtatshem te larjes. Zgjidhni kohezgjatjen e ciklit te larjes fale kontrollit te duhur te rreshqitjes dhe me pas lereni lavastoviljen te kujdeset per gjithçka tjeter.
 • Teknologjia AirDry lejon qe LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L te perfundoje ciklin e tharjes duke garantuar rezultate tre here me te mira se sistemet tradicionale te rezervuareve te mbyllur.
 • Sistemi i ndriçimit Beam on Floor tregon qarte statusin e LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L duke nxjerre nje pike ne dysheme. E kuqe kur eshte ne pune dhe jeshile kur cikli eshte i plote.
 • Informacionet teknike

Marka

ELECTROLUX

Modeli

EES-47311L

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso

Paneli i kontrollit

Elektronik

Konsumi i ujit (Litra)

10.5 Litra

Numri i vendeve per enet

13

Nniveli i zhurmes

46 dB

Klasa e energjise

D

Numri i programeve te larjes

8

Tregues i kohes se mbetur

PO

Ekran LCD

PO

Tregues i ecurise se larje

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm

Lartesia (cm)

 82 cm

Thellesia (cm)

 55 cm


LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L

 • Mbulimi dhe pastrimi i plote i LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L fale nje rryme uji 3 here me te forte, arrin çdo cep te rezervuarit per pastrim te plote.
 • Pulti QuickSelect ju ndihmon te zgjidhni ciklin me te pershtatshem te larjes. Zgjidhni kohezgjatjen e ciklit te larjes fale kontrollit te duhur te rreshqitjes dhe me pas lereni lavastoviljen te kujdeset per gjithçka tjeter.
 • Teknologjia AirDry lejon qe LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L te perfundoje ciklin e tharjes duke garantuar rezultate tre here me te mira se sistemet tradicionale te rezervuareve te mbyllur.
 • Sistemi i ndriçimit Beam on Floor tregon qarte statusin e LAVASTOVILJE ELECTROLUX EES-47311L duke nxjerre nje pike ne dysheme. E kuqe kur eshte ne pune dhe jeshile kur cikli eshte i plote.
 • Informacionet teknike

Marka

ELECTROLUX

Modeli

EES-47311L

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso

Paneli i kontrollit

Elektronik

Konsumi i ujit (Litra)

10.5 Litra

Numri i vendeve per enet

13

Nniveli i zhurmes

46 dB

Klasa e energjise

D

Numri i programeve te larjes

8

Tregues i kohes se mbetur

PO

Ekran LCD

PO

Tregues i ecurise se larje

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm

Lartesia (cm)

 82 cm

Thellesia (cm)

 55 cm