LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-23%
LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T
LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T
LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T

LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T

Available:Në gjëndje
41,990 Lek 54,990 Lek
Image
Secure

LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T

 • LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T me klasen e saj te energjise F ju mundeson kursime te konsiderueshme te energjise dhe performance te mire. 
 • Eshte e pajisur me 6 programe dhe nje tregues te perfundimit te ciklit.
 •  Lexoni pershkrimin dhe zgjidhni te lani enet sipas programit me te mire qe ju pershtatet.
 • Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

CDI1L38-02/T

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso

Konsumi i ujit (Litra)

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet

13

Nniveli i zhurmes

53 dB

Klasa e energjise

F

Numri i programeve te larjes

5

Treguesi i perfundimit te programit

PO

Filter vetepastrues

PO

Koshi i siperm me lartesi te rregullueshme

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 59.8 cm

Lartesia (cm)

 81.8 cm

Thellesia (cm)

 55 cm

LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T

 • LAVASTOVILJE CANDY CDI1L38-02/T me klasen e saj te energjise F ju mundeson kursime te konsiderueshme te energjise dhe performance te mire. 
 • Eshte e pajisur me 6 programe dhe nje tregues te perfundimit te ciklit.
 •  Lexoni pershkrimin dhe zgjidhni te lani enet sipas programit me te mire qe ju pershtatet.
 • Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

CDI1L38-02/T

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso

Konsumi i ujit (Litra)

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet

13

Nniveli i zhurmes

53 dB

Klasa e energjise

F

Numri i programeve te larjes

5

Treguesi i perfundimit te programit

PO

Filter vetepastrues

PO

Koshi i siperm me lartesi te rregullueshme

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 59.8 cm

Lartesia (cm)

 81.8 cm

Thellesia (cm)

 55 cm