LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E

Available:Në gjëndje
63,490 Lek
Image
Secure

LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E

 • AquaStop- nje garanci e LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E per demtimin e ujit - jetegjatesia e pajisjes.
 • EcoSilence Drive - jashtezakonisht efikas ne energji dhe i qete, me nje jete veçanërisht te gjate sherbimi. 
 • Ndihmesi i dozimit- Skeda "Pastrues", per rezultate optimale te shpelarjes. 
 • Mbrojtja e xhamit- per trajtimin e bute te gotave dhe eneve delikate. 
 • InfoLight- Nje drite e kuqe ne dysheme tregon nese LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E eshte e ndezur ose e fikur.
 • 4 programet- Intensive 70°C, Eco 50°C, 1 ore 65°C, Programi i para-shpelarjes.
 • Ekrani i drites LED- Treguesi elektronik i mbushjes se kripes , treguesi elektronik i rimbushjes se shpelaresit ,sinjali akustik ne fund te programit.

 

Informacionet teknike

Marka

BOSCH

Modeli

SMV-24AX00E

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Plotesisht e fshehur

Konsumi i ujit (litra)

11.7 Litra

Klasa e energjise

F

Numri i vendeve per enet 

12

Numri i programeve te larjes

4

Nniveli i zhurmes

52 dB

Paneli i kontrollit

Manual

Tregues i kohes se mbetur

PO

Ekran LED

PO

Tregues i ecurise se larjes

JO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 59.8 cm

Lartesia (cm)

 81.5 cm

Thellesia (cm)

 55 cm


LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E

 • AquaStop- nje garanci e LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E per demtimin e ujit - jetegjatesia e pajisjes.
 • EcoSilence Drive - jashtezakonisht efikas ne energji dhe i qete, me nje jete veçanërisht te gjate sherbimi. 
 • Ndihmesi i dozimit- Skeda "Pastrues", per rezultate optimale te shpelarjes. 
 • Mbrojtja e xhamit- per trajtimin e bute te gotave dhe eneve delikate. 
 • InfoLight- Nje drite e kuqe ne dysheme tregon nese LAVASTOVILJE BOSCH SMV-24AX00E eshte e ndezur ose e fikur.
 • 4 programet- Intensive 70°C, Eco 50°C, 1 ore 65°C, Programi i para-shpelarjes.
 • Ekrani i drites LED- Treguesi elektronik i mbushjes se kripes , treguesi elektronik i rimbushjes se shpelaresit ,sinjali akustik ne fund te programit.

 

Informacionet teknike

Marka

BOSCH

Modeli

SMV-24AX00E

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Plotesisht e fshehur

Konsumi i ujit (litra)

11.7 Litra

Klasa e energjise

F

Numri i vendeve per enet 

12

Numri i programeve te larjes

4

Nniveli i zhurmes

52 dB

Paneli i kontrollit

Manual

Tregues i kohes se mbetur

PO

Ekran LED

PO

Tregues i ecurise se larjes

JO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 59.8 cm

Lartesia (cm)

 81.5 cm

Thellesia (cm)

 55 cm