LAVASTOVILJE BOSCH SMI-4HCS48E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE BOSCH SMI-4HCS48E

Available:Në gjëndje
87,990 Lek
Image
Secure

LAVASTOVILJE BOSCH SMI-4HCS48E

 •  EcoSilence Drive: veçanerisht kursim i energjise dhe i heshtur ne funksionim me nje jetegjatesi veçanerisht te larte.
 •  ExtraDry: opsion i perzgjedhshem per tharje shtese.
 •  Home Connect: pajisje shtepiake me lidhje inteligjente per nje jete me te lehte te perditshme.
 • Informacionet teknike

Marka

BOSCH

Modeli

SMI-4HCS48E

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso me panel te dukshem

Konsumi i ujit (Litra)

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

44 dB

Klasa e energjise

A ++

Performanca ne larje

A

Performanca ne tharje

A

Numri i vendeve per enet 

12

Numri i programeve te larjes

4

Paneli i kontrollit

Elektronik/Mekanik

Tregues i kohes se mbetur

PO

Ekran LCD

PO

Tregues i ecurise se larje

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm

Lartesia (cm)

 82 cm

Thellesia (cm)

 58 cm

LAVASTOVILJE BOSCH SMI-4HCS48E

 •  EcoSilence Drive: veçanerisht kursim i energjise dhe i heshtur ne funksionim me nje jetegjatesi veçanerisht te larte.
 •  ExtraDry: opsion i perzgjedhshem per tharje shtese.
 •  Home Connect: pajisje shtepiake me lidhje inteligjente per nje jete me te lehte te perditshme.
 • Informacionet teknike

Marka

BOSCH

Modeli

SMI-4HCS48E

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso me panel te dukshem

Konsumi i ujit (Litra)

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

44 dB

Klasa e energjise

A ++

Performanca ne larje

A

Performanca ne tharje

A

Numri i vendeve per enet 

12

Numri i programeve te larjes

4

Paneli i kontrollit

Elektronik/Mekanik

Tregues i kohes se mbetur

PO

Ekran LCD

PO

Tregues i ecurise se larje

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 60 cm

Lartesia (cm)

 82 cm

Thellesia (cm)

 58 cm