LAVASTOVILJE BEKO DIS-26022
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE BEKO DIS-26022

Available:Në gjëndje
39,990 Lek
Image
Secure
LAVASTOVILJE BEKO DIS-26022
 • DRITA TREGUESE E STATUSIT- Nese lavastovilja juaj e integruar eshte aq e qete dhe nuk jeni te sigurt nese po funksionon apo jo, ekziston LedSpot™. LedSpot™ eshte nje tregues i statusit te programit që shkelqen ne dysheme, prane bazes se pajisjes, per te treguar nese pajisja po funksionon.
 • PASTRIM 3 HERE ME I SHPEJTE- Ndonjehere nuk keni kohe te prisni derisa te perfundojë i gjithë cikli i larjes. Funksioni Fast+ e pershpejton ciklin e larjes deri ne 3 here me nje efekt optimal, qe do te thote se enet do te jene gati per t'u sherbyer brenda nje ore.
 • KAPAKU QE HAPET LEHTE- Shperndaresi rreshqites i detergjentit hapet dhe mbyllet shume lehte.
 • HAPESIRE ​​SHTESE PER TENXHERE DHE TIGAN- Ju perdorni tenxhere dhe tigan me madhesi te ndryshme çdo here qe gatuani, keshtu qe ju nevojitet nje makine qe ploteson nevojat tuaja. Tabaka e pjates qe paloset lehte mund te hiqet lehtesisht per te liruar hapesire ​​per tenxhere dhe tigane te medha. Ka ikur koha e larjes se tenxhereve dhe tiganeve te medhenj me dore!
 • Informacionet teknike

Marka:

BEKO

Modeli:

DIS-26022

Kategoria:

Lavastovilje

Tipi:

Inkaso

Konsumi i ujit (Litra):

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet:

14

Nniveli i zhurmes:

47 dB

Klasa e energjise:

A ++

Performanca ne larje:

A

Performanca ne tharje:

A

Numri i programeve te larjes:

6

Paneli i kontrollit:

Elektronik/Mekanik

Tregues i kohes se mbetur:

PO

Treguesi i rrjedhjes se ujit:

 PO

Ekran LCD:

PO

Tregues i ecurise se larje:

PO

Garancia:

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm):

 44.8 cm

Lartesia (cm):

 81.8 cm

Thellesia (cm):

 55 cm

LAVASTOVILJE BEKO DIS-26022
 • DRITA TREGUESE E STATUSIT- Nese lavastovilja juaj e integruar eshte aq e qete dhe nuk jeni te sigurt nese po funksionon apo jo, ekziston LedSpot™. LedSpot™ eshte nje tregues i statusit te programit që shkelqen ne dysheme, prane bazes se pajisjes, per te treguar nese pajisja po funksionon.
 • PASTRIM 3 HERE ME I SHPEJTE- Ndonjehere nuk keni kohe te prisni derisa te perfundojë i gjithë cikli i larjes. Funksioni Fast+ e pershpejton ciklin e larjes deri ne 3 here me nje efekt optimal, qe do te thote se enet do te jene gati per t'u sherbyer brenda nje ore.
 • KAPAKU QE HAPET LEHTE- Shperndaresi rreshqites i detergjentit hapet dhe mbyllet shume lehte.
 • HAPESIRE ​​SHTESE PER TENXHERE DHE TIGAN- Ju perdorni tenxhere dhe tigan me madhesi te ndryshme çdo here qe gatuani, keshtu qe ju nevojitet nje makine qe ploteson nevojat tuaja. Tabaka e pjates qe paloset lehte mund te hiqet lehtesisht per te liruar hapesire ​​per tenxhere dhe tigane te medha. Ka ikur koha e larjes se tenxhereve dhe tiganeve te medhenj me dore!
 • Informacionet teknike

Marka:

BEKO

Modeli:

DIS-26022

Kategoria:

Lavastovilje

Tipi:

Inkaso

Konsumi i ujit (Litra):

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet:

14

Nniveli i zhurmes:

47 dB

Klasa e energjise:

A ++

Performanca ne larje:

A

Performanca ne tharje:

A

Numri i programeve te larjes:

6

Paneli i kontrollit:

Elektronik/Mekanik

Tregues i kohes se mbetur:

PO

Treguesi i rrjedhjes se ujit:

 PO

Ekran LCD:

PO

Tregues i ecurise se larje:

PO

Garancia:

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm):

 44.8 cm

Lartesia (cm):

 81.8 cm

Thellesia (cm):

 55 cm