LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428

Available:Në gjëndje
49,990 Lek
Image
Secure
LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428
 • Dritë treguese e statusit- LedSpot ™ eshte nje drite treguese e statusit te programit qe shkelqen ne dysheme, ne bazen e LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428 per t'ju njoftuar nese funksionon apo jo.
 • Pastrim 3 here me i shpejte- Funksioni Fast + pershpejton ciklin e larjes deri ne 3 here me nje performance optimale, qe do te thote qe ju mund te lani dhe te sherbeni ne fare pak kohe. 
 • Dispanzer qe hapet lehte- Dispenseri rreshqites i detergjentit eshte aq i lehte per t’u hapur dhe mbyllur sa qe e ben shtimin e detergjentit shume te lehte.
 • Gota pa shenja uji- Cikli i zgjatur i nxehtesise prej 10 minutash i SteamGloss® siguron qe gotat te shkelqejne sikur te jene krejt te reja. Me 23% ene qelqi me te shendritshme dhe 30% porcelan me te shendritshem vetem me LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428.
 • Hapesire ​​shtese per tenxhere dhe tigan-  Mbajtesja e pjatave Easy Fold ju lejon te hiqni lehtësisht hapesiren per pjata per te vendosur ne ate tenxhere masive dhe tigan. Ditet kur duhet te lani enet me te medha me dore jane zhdukur me LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428.
 • Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

DIN-28428

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso

Konsumi i ujit (Litra)

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

46 dB

Klasa e energjise

A++

Numri i programeve te larjes

8

Paneli i kontrollit

Elektronik

Gjysem mbushur

PO

Ledspot

PO

Fast +

 PO

Ekran LCD

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 59.8 cm

Lartesia (cm)

 81.8 cm

Thellesia (cm)

 55 cm

LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428
 • Dritë treguese e statusit- LedSpot ™ eshte nje drite treguese e statusit te programit qe shkelqen ne dysheme, ne bazen e LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428 per t'ju njoftuar nese funksionon apo jo.
 • Pastrim 3 here me i shpejte- Funksioni Fast + pershpejton ciklin e larjes deri ne 3 here me nje performance optimale, qe do te thote qe ju mund te lani dhe te sherbeni ne fare pak kohe. 
 • Dispanzer qe hapet lehte- Dispenseri rreshqites i detergjentit eshte aq i lehte per t’u hapur dhe mbyllur sa qe e ben shtimin e detergjentit shume te lehte.
 • Gota pa shenja uji- Cikli i zgjatur i nxehtesise prej 10 minutash i SteamGloss® siguron qe gotat te shkelqejne sikur te jene krejt te reja. Me 23% ene qelqi me te shendritshme dhe 30% porcelan me te shendritshem vetem me LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428.
 • Hapesire ​​shtese per tenxhere dhe tigan-  Mbajtesja e pjatave Easy Fold ju lejon te hiqni lehtësisht hapesiren per pjata per te vendosur ne ate tenxhere masive dhe tigan. Ditet kur duhet te lani enet me te medha me dore jane zhdukur me LAVASTOVILJE BEKO DIN-28428.
 • Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

DIN-28428

Kategoria

Lavastovilje

Tipi

Inkaso

Konsumi i ujit (Litra)

9.5 Litra

Numri i vendeve per enet

14

Nniveli i zhurmes

46 dB

Klasa e energjise

A++

Numri i programeve te larjes

8

Paneli i kontrollit

Elektronik

Gjysem mbushur

PO

Ledspot

PO

Fast +

 PO

Ekran LCD

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresia (cm)

 59.8 cm

Lartesia (cm)

 81.8 cm

Thellesia (cm)

 55 cm