Lavaman Esedra Flat7
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Lavaman Esedra Flat7

Available:Out of Stock
24,400 Lek
Secure

Lavaman Esedra Flat7

 • Lavaman ESEDRA FLAT 7 ka një stil të sofistikuar që shton elegancën në dekorin e tualetit tuaj.
 • Me materialin prej qeramike te bardhe Lavaman Esedra Flat7 garanton qëndrueshmëri afatgjatë, lehtësi pastrimi dhe mirëmbajtje.
 • Lavaman Esedra Flat7 vendoset në mobiljen tuaj dhe ju ofron një stil bashkëkohor, të përshtatshëm me çdo arredim tualeti. 

Informacione teknike 

Marka

 ESEDRA

Origjina

 ITALI

Seria

 FLAT 7

Materiali

 Qeramike 

Kodi

  ES-LVF7

Ngjyra

 E bardhe

Forma

 E rrumbullaket

Vendosja

 Incaso

Perfshihet rubineti

 Jo

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Lartesia

 11.5 cm

Diametri

 39 cm

Lavaman Esedra Flat7

 • Lavaman ESEDRA FLAT 7 ka një stil të sofistikuar që shton elegancën në dekorin e tualetit tuaj.
 • Me materialin prej qeramike te bardhe Lavaman Esedra Flat7 garanton qëndrueshmëri afatgjatë, lehtësi pastrimi dhe mirëmbajtje.
 • Lavaman Esedra Flat7 vendoset në mobiljen tuaj dhe ju ofron një stil bashkëkohor, të përshtatshëm me çdo arredim tualeti. 

Informacione teknike 

Marka

 ESEDRA

Origjina

 ITALI

Seria

 FLAT 7

Materiali

 Qeramike 

Kodi

  ES-LVF7

Ngjyra

 E bardhe

Forma

 E rrumbullaket

Vendosja

 Incaso

Perfshihet rubineti

 Jo

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Lartesia

 11.5 cm

Diametri

 39 cm