Lageshtues Tag Ultrasonic


Ngjyre: e Zeze
Cmimi:
Sale priceLek 12,000

Përshkrimi i produktit

A vuani nga dhëmbja e syve, dhimbje koke, lodhje ose elektricitet statik për shkak të ajrit të thatë në shtëpi? Tag hedh mjegull në dhomë dhe ju ndihmon të merrni lagështinë në nivelin e duhur. Përjetoni komoditetin e ajrit të shëndetshëm për veten tuaj, edhe kur ngrohja është e ndezur.

You may also like

Recently viewed