Lageshtues Duux DUAP02
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-30%
Lageshtues Duux DUAP02
Lageshtues Duux DUAP02
Lageshtues Duux DUAP02

Lageshtues Duux DUAP02

Available:Në gjëndje
6,825 Lek 9,750 Lek
Image
Secure

Pastruesi personal dhe i fuqishëm i ajrit

Hapësira e rekomanduar: 10 m²

Dimensionet: 20 x 20 x 20 cm

Numri i shpejtësive:  1

Jonizator: Po

Niveli i zërit: 32dB

Shtresat e filtrit: Hepa dhe filtër karboni

Efikasiteti i heqjes: 99,97%

Pastruesi personal dhe i fuqishëm i ajrit

Hapësira e rekomanduar: 10 m²

Dimensionet: 20 x 20 x 20 cm

Numri i shpejtësive:  1

Jonizator: Po

Niveli i zërit: 32dB

Shtresat e filtrit: Hepa dhe filtër karboni

Efikasiteti i heqjes: 99,97%