Lageshtues Ovi Evaporative
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Lageshtues Ovi Evaporative

Available:Në gjëndje
15,000 Lek
Image
Secure
Sapo vjeshta dhe dimri të marrin forcë, ngrohja në shtëpi rritet. Ju e bëni atë komod, komod dhe të ngrohtë të qetë. Por ajri i thatë në shtëpi mund të bëjë që ju të merrni një të ftohtë ose të lodheni. Mund të ndikojë edhe në aftësinë tuaj për t’u përqendruar. Ovi ofron një zgjidhje. Ky avullues i ujit të ftohtë siguron lagështinë e duhur në një mënyrë natyrale. Në këtë mënyrë do t’i kaloni ditët e dimrit!
Sapo vjeshta dhe dimri të marrin forcë, ngrohja në shtëpi rritet. Ju e bëni atë komod, komod dhe të ngrohtë të qetë. Por ajri i thatë në shtëpi mund të bëjë që ju të merrni një të ftohtë ose të lodheni. Mund të ndikojë edhe në aftësinë tuaj për t’u përqendruar. Ovi ofron një zgjidhje. Ky avullues i ujit të ftohtë siguron lagështinë e duhur në një mënyrë natyrale. Në këtë mënyrë do t’i kaloni ditët e dimrit!