Trajtues ajri , lageshtues BeamSmart
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Trajtues ajri , lageshtues BeamSmart

Available:Në gjëndje
24,000 Lek
Color
Black
White
Image
Secure

Trajtues ajri , lageshtues BeamSmart  DXHU04

 • Njihuni me Beam: Lagështuesi i fuqishëm me gjurmë minimale.
 • Me një kapacitet të rezervuarit të ujit prej pesë litra dhe emetim të lartë të mjegullës prej 350 ml në orë, ju jeni gjithmonë të sigurt për performancën optimale.
 • Ju mund të rimbushni  paisjen me lehtësinë më të madhe. Falë sensorit të integruar të temperaturës dhe higrostatit, gjithmonë do të keni një cilësi optimale të ajrit në shtëpi.
 • Paneli i kontrollit shërben gjithashtu si një telekomandë dhe mund të ruhet brenda njësisë.
 • Dhe me aplikacionin e ri Duux, Rreze mund të përdoret në çdo kohë, kudo!


Markë

Duux

Funksioni

Lagështues

Numri i produktit

DXHU04

Ngjyrë

E bardhe/E zeze

Telekomandë

PO

Operacioni

BUTONA

Ekrani

PO

Miqësore për fëmijët

PO

Timer

PO

Fikja automatike

PO

Modaliteti i natës

PO

Rrota

JO

Doreza

JO

Ndezja e çelësit të çaktivizimit

PO

Smart

PO

Ndriçimi

PO

Të përfshira

Set i baterive AAA, Telekomanda, Manual

Hapësirë ​​efektive

40 m²

Konsumi

27 W

Lloji i furnizimit me energji elektrike      

220 - 240 volt

Niveli i zërit

37dB

 

Specifikimet e lagështuesit

Kapaciteti i rezervuarit te ujit

5 L

Koha e funksionimit

24 ore

Teknika

Tejzanor

Prodhimi maksimal

350 ml

Filtra 

Filtër kundër gëlqeres dhe antibakterial

Jonizator

JO

Filtri HEPA

JO

Tregues i nivelit te ujit

PO

Sensoret 

Lageshtia , temperatura 

Shpërndarja e parfumeve

PO

Garancia

 24 muaj


Permasat

Gjerësia  22 cm
Thellësia 22 cm
Lartësia  66 cm

Trajtues ajri , lageshtues BeamSmart  DXHU04

 • Njihuni me Beam: Lagështuesi i fuqishëm me gjurmë minimale.
 • Me një kapacitet të rezervuarit të ujit prej pesë litra dhe emetim të lartë të mjegullës prej 350 ml në orë, ju jeni gjithmonë të sigurt për performancën optimale.
 • Ju mund të rimbushni  paisjen me lehtësinë më të madhe. Falë sensorit të integruar të temperaturës dhe higrostatit, gjithmonë do të keni një cilësi optimale të ajrit në shtëpi.
 • Paneli i kontrollit shërben gjithashtu si një telekomandë dhe mund të ruhet brenda njësisë.
 • Dhe me aplikacionin e ri Duux, Rreze mund të përdoret në çdo kohë, kudo!


Markë

Duux

Funksioni

Lagështues

Numri i produktit

DXHU04

Ngjyrë

E bardhe/E zeze

Telekomandë

PO

Operacioni

BUTONA

Ekrani

PO

Miqësore për fëmijët

PO

Timer

PO

Fikja automatike

PO

Modaliteti i natës

PO

Rrota

JO

Doreza

JO

Ndezja e çelësit të çaktivizimit

PO

Smart

PO

Ndriçimi

PO

Të përfshira

Set i baterive AAA, Telekomanda, Manual

Hapësirë ​​efektive

40 m²

Konsumi

27 W

Lloji i furnizimit me energji elektrike      

220 - 240 volt

Niveli i zërit

37dB

 

Specifikimet e lagështuesit

Kapaciteti i rezervuarit te ujit

5 L

Koha e funksionimit

24 ore

Teknika

Tejzanor

Prodhimi maksimal

350 ml

Filtra 

Filtër kundër gëlqeres dhe antibakterial

Jonizator

JO

Filtri HEPA

JO

Tregues i nivelit te ujit

PO

Sensoret 

Lageshtia , temperatura 

Shpërndarja e parfumeve

PO

Garancia

 24 muaj


Permasat

Gjerësia  22 cm
Thellësia 22 cm
Lartësia  66 cm