Kondicioner Samsung 12000 BTU
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-27%
Kondicioner Samsung 12000 BTU
Kondicioner Samsung 12000 BTU

Kondicioner Samsung 12000 BTU

Available:Out of Stock
58,000 Lek 79,990 Lek
Secure

Kondicioner Samsung 12000 BTU

 • Redukton përdorimin e energjisë - Kurseni para çdo ditë me teknologjinë e inverterit dixhital. Ai ruan temperaturën e dëshiruar pa u fikur dhe ndezur shpesh, kështu që ka më pak luhatje. 
 • Ftohje e shpejte - Modaliteti i ftohjes së shpejtë funksionon me shpejtësinë më të madhe të ventilatorit, përpara se të ngadalësohet. Pra ftohet ose nxehet shumë më shpejt në krahasim me modalitetin normal dhe arrin temperaturën e dëshiruar në kohën më të shkurtër
 • Filtri HD - Sigurohuni që ajri që thithni të jetë gjithmonë i pastër dhe i freskët. Filtri HD është vërtet efektiv në kapjen e pluhurit, ndotësve të ajrit dhe alergjenëve, si pjalmi, sporet e mykut dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake.  
 • Gëzoni një gjumë të mirë- Modaliteti i gjumit të mirë kontrollon dhe rregullon automatikisht temperaturën për të krijuar kushtet ideale për çdo fazë të ciklit të gjumit. Dhe gjithashtu përdor më pak energji sesa ftohja normale.
 • Lëkundje automatike me 2 drejtime -Funksioni i lëvizjes automatike në 2 drejtime kontrollon automatikisht drejtimin e rrjedhës së ajrit, në mënyrë që të shpërndahet shpejt dhe në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën. 
 • Ftohje afatgjatë - DuraFin+- Qëndroni të qetë për shumë më gjatë. DuraFin+ është bërë nga materiali rezistent ndaj korrozionit për të mbrojtur kondensatorin nga ndryshkja, gjë që ndihmon në ruajtjen e performancës optimale të shkëmbyesit të nxehtësisë.

 Informacione teknike

Marka Samsung
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti 12000 BTU
Energjia qe harxhon ne ngrohje 2.9 KW/orë
Energjia qe harxhon ne ftohje 3.5 KW/ore
Klasa e energjisë në ftohje:  A++
Klasa e energjisë në ngrohje A+++
Niveli i zhurmes  55-65 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

Gjatesia  957 mm
Gjeresia  302 mm
Lartesia  213 mm

Kondicioner Samsung 12000 BTU

 • Redukton përdorimin e energjisë - Kurseni para çdo ditë me teknologjinë e inverterit dixhital. Ai ruan temperaturën e dëshiruar pa u fikur dhe ndezur shpesh, kështu që ka më pak luhatje. 
 • Ftohje e shpejte - Modaliteti i ftohjes së shpejtë funksionon me shpejtësinë më të madhe të ventilatorit, përpara se të ngadalësohet. Pra ftohet ose nxehet shumë më shpejt në krahasim me modalitetin normal dhe arrin temperaturën e dëshiruar në kohën më të shkurtër
 • Filtri HD - Sigurohuni që ajri që thithni të jetë gjithmonë i pastër dhe i freskët. Filtri HD është vërtet efektiv në kapjen e pluhurit, ndotësve të ajrit dhe alergjenëve, si pjalmi, sporet e mykut dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake.  
 • Gëzoni një gjumë të mirë- Modaliteti i gjumit të mirë kontrollon dhe rregullon automatikisht temperaturën për të krijuar kushtet ideale për çdo fazë të ciklit të gjumit. Dhe gjithashtu përdor më pak energji sesa ftohja normale.
 • Lëkundje automatike me 2 drejtime -Funksioni i lëvizjes automatike në 2 drejtime kontrollon automatikisht drejtimin e rrjedhës së ajrit, në mënyrë që të shpërndahet shpejt dhe në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën. 
 • Ftohje afatgjatë - DuraFin+- Qëndroni të qetë për shumë më gjatë. DuraFin+ është bërë nga materiali rezistent ndaj korrozionit për të mbrojtur kondensatorin nga ndryshkja, gjë që ndihmon në ruajtjen e performancës optimale të shkëmbyesit të nxehtësisë.

 Informacione teknike

Marka Samsung
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti 12000 BTU
Energjia qe harxhon ne ngrohje 2.9 KW/orë
Energjia qe harxhon ne ftohje 3.5 KW/ore
Klasa e energjisë në ftohje:  A++
Klasa e energjisë në ngrohje A+++
Niveli i zhurmes  55-65 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

Gjatesia  957 mm
Gjeresia  302 mm
Lartesia  213 mm