Kondicioner Ferroli Ambra 24000 Btu
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kondicioner Ferroli Ambra 24000 Btu

Available:Në gjëndje
145,000 Lek 167,000 Lek
Image
Secure
Kondicioner Ferroli Ambra 24000 Btu
 • Ambra është i pajisur me nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe komfortit falë filtrave specialë Bio Hepa dhe Cold Catalyst, të cilët pastrojnë ajrin nga polenat, bakteret, gazet e dëmshëm dhe çdo lloj ndotësi tjetër.
 • Ambra përdor gaz organik R32, i cili kursen deri në 60% të konsumit të energjisë 
 • INSTALIM FALAS NË TË GJITHË SHQIPËRINË.
 • Ferroli ofron gjithashtu sistemin e kontrollit inteligjent me Wi-Fi të integruar, i cili lejon ta menaxhosh kudo që ndodhesh me anën e aplikacionit “Ferroli Control”.
 • ME 2 VITE GARANCI
 • Falë dimensioneve të vogla, ky kondicioner mund të vendoset lehtësisht kudo.
 • Linja Ambra përfshin modelet A+++ për ngrohje dhe A++ për ftohje, të disponueshëm në 4 përmasa të ndryshme me fuqi nga 2.8-7 KW/orë për një rezultat maksimal.
 • Ambra M Multi Split, kondicionon dy ambiente njëkohësisht me një fuqi prej 5.3 KW/orë.

 Informacione teknike

Marka Ferroli
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti 24000 BTU
Energjia qe harxhon 2.8-7 KW/orë
Klasa e energjisë në ftohje:  A++
Klasa e energjisë në ngrohje A+++
Niveli i zhurmes  59 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia  1040 mm
Gjeresia  327mm
Lartesia  220 mm
Kondicioner Ferroli Ambra 24000 Btu
 • Ambra është i pajisur me nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe komfortit falë filtrave specialë Bio Hepa dhe Cold Catalyst, të cilët pastrojnë ajrin nga polenat, bakteret, gazet e dëmshëm dhe çdo lloj ndotësi tjetër.
 • Ambra përdor gaz organik R32, i cili kursen deri në 60% të konsumit të energjisë 
 • INSTALIM FALAS NË TË GJITHË SHQIPËRINË.
 • Ferroli ofron gjithashtu sistemin e kontrollit inteligjent me Wi-Fi të integruar, i cili lejon ta menaxhosh kudo që ndodhesh me anën e aplikacionit “Ferroli Control”.
 • ME 2 VITE GARANCI
 • Falë dimensioneve të vogla, ky kondicioner mund të vendoset lehtësisht kudo.
 • Linja Ambra përfshin modelet A+++ për ngrohje dhe A++ për ftohje, të disponueshëm në 4 përmasa të ndryshme me fuqi nga 2.8-7 KW/orë për një rezultat maksimal.
 • Ambra M Multi Split, kondicionon dy ambiente njëkohësisht me një fuqi prej 5.3 KW/orë.

 Informacione teknike

Marka Ferroli
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti 24000 BTU
Energjia qe harxhon 2.8-7 KW/orë
Klasa e energjisë në ftohje:  A++
Klasa e energjisë në ngrohje A+++
Niveli i zhurmes  59 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia  1040 mm
Gjeresia  327mm
Lartesia  220 mm