Kondicioner Ferroli Ambra 18000 Btu
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Kondicioner Ferroli Ambra 18000 Btu

Available:Në gjëndje
109,000 Lek 119,800 Lek
Image
Secure
Ambra është i pajisur me nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe komfortit falë filtrave specialë Bio Hepa dhe Cold Catalyst,
të cilët pastrojnë ajrin nga polenat, bakteret, gazet e dëmshëm dhe çdo lloj ndotësi tjetër.
Ambra përdor gaz organik R32, i cili kursen deri në 60% të konsumit të energjisë 

INSTALIM FALAS NË TË GJITHË SHQIPËRINË.

Ferroli ofron gjithashtu sistemin e kontrollit inteligjent me Wi-Fi të integruar, i cili lejon ta menaxhosh kudo që ndodhesh me anën e aplikacionit “Ferroli Control”.

ME 2 VITE GARANCI

Falë dimensioneve të vogla, ky kondicioner mund të vendoset lehtësisht kudo.
Linja Ambra përfshin modelet A+++ për ngrohje dhe A++ për ftohje, të disponueshëm në 4 përmasa të ndryshme me fuqi nga 2.8-7 KW/orë për një rezultat maksimal.

Ambra M Multi Split, kondicionon dy ambiente njëkohësisht me një fuqi prej 5.3 KW/orë.

 

Specifikat teknike:

Tipi: Mural

Lloji: Inverter

Kapaciteti (BTU): 18000 BTU

Energjia që harxhon: 2.8-7 KW/orë

Klasa e energjisë në ftohje: A++

Klasa e energjisë në ngrohje: A+++

Niveli i zhurmës: 56 dB

 

Përmasat:

Gjatësia (W) (në mm) 957 

Lartësia (H) (në mm) 302

Gjerësia (D) (në mm) 213

Ambra është i pajisur me nivelin më të lartë të mbrojtjes dhe komfortit falë filtrave specialë Bio Hepa dhe Cold Catalyst,
të cilët pastrojnë ajrin nga polenat, bakteret, gazet e dëmshëm dhe çdo lloj ndotësi tjetër.
Ambra përdor gaz organik R32, i cili kursen deri në 60% të konsumit të energjisë 

INSTALIM FALAS NË TË GJITHË SHQIPËRINË.
Ferroli ofron gjithashtu sistemin e kontrollit inteligjent me Wi-Fi të integruar, i cili lejon ta menaxhosh kudo që ndodhesh me anën e aplikacionit “Ferroli Control”.

ME 2 VITE GARANCI
Falë dimensioneve të vogla, ky kondicioner mund të vendoset lehtësisht kudo.
Linja Ambra përfshin modelet A+++ për ngrohje dhe A++ për ftohje, të disponueshëm në 4 përmasa të ndryshme me fuqi nga 2.8-7 KW/orë për një rezultat maksimal.

Ambra M Multi Split, kondicionon dy ambiente njëkohësisht me një fuqi prej 5.3 KW/orë.

 

Specifikat teknike:

Tipi: Mural

Lloji: Inverter

Kapaciteti (BTU): 18000 BTU

Energjia që harxhon: 2.8-7 KW/orë

Klasa e energjisë në ftohje: A++

Klasa e energjisë në ngrohje: A+++

Niveli i zhurmës: 56 dB

 

Përmasat:

Gjatësia (W) (në mm) 957 

Lartësia (H) (në mm) 302

Gjerësia (D) (në mm) 213