Kompleto shtepin tende me 6 produktet
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kompleto shtepin tende me 6 produktet

Available:Në gjëndje
144,990 Lek 192,990 Lek
Image
Secure

Furra Beko inkaso, vjen me super çmim, perfekte për gatime  të shijshme. Fal sistemit AeroPerfekt mundëson gatime të shpejta dhe pjekje  të njëtrajtshem dhe kursim maksimal energjie. Kapacitet 72 L. I veshur me material inoksi, rezisten ndaj gërvishtjeve, ruan sheklqimin mat si ditën e parë. Pastrohet shumë lehtë, fal përbërjes së inkosit që nuk mban shenja gishtash. 

Marka : Beko / Garanci : 5 vite /Materiali Inoks / Kapacitet : 72 L / Sistemi i pjekjes:  AeroPerfekt

 

Frigoriferi Beko 300 L me 5 vite garanci. Dizajn elegant me dy kate dhe haspirë të bollshem për të gjitha produktet që ju dëshironi, por jo vetem kaq!! Sistemi MiniFrost patentë unike e markës BEKO, parandalon formimin e akullit, përmirëson ndjeshëm rujatjen e produkteve si në ajër natyral. Harxhon  më pak energji në raport me të gjitha sitemet e tjera.

Marak : Beko / Garanci : 5 vite / Materiali Inoks / Kapacitet : 300 L  / Klasi energjise A++ / Sistemi i ftohjes : MinFrost

 

Frigoriferi Beko 300 L me 5 vite garanci. Dizajn elegant me dy kate dhe haspirë të bollshem për të gjitha produktet që ju dëshironi, por jo vetem kaq!! Sistemi MiniFrost patentë unike e markës BEKO, parandalon formimin e akullit, përmirëson ndjeshëm rujatjen e produkteve si në ajër natyral. Harxhon  më pak energji në raport me të gjitha sitemet e tjera.

Marak : Beko / Garanci : 5 vite / Materiali Inoks / Kapacitet : 300 L  / Klasi energjise A++ / Sistemi i ftohjes : MinFrost


Mikrovalë inoksi nga lideri botëror i tregtimit të produkteve shtëpiake IKEA, vjen me super ofertë. Dizajn skandinav. Materiali i inoksit të përpunuar, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe ruan shkëlqimin mat si ditën e parë. Mikrovala IKEA e çertifikuar sipas të gjitha standarteve europiane. E thjeshtë në përdorim dhe kursim energjie maksimal. Me dy vite garanci.

Marka : Ikea varma / Garanci : 2 vite /Materiali Inoks 

Aspiratori Beko vjen me super çmim dhe me  dy vite garanci. Thith të gjitha aromat e pakëndshme gjatë gatimit. I fuqishëm dhe me nivel zhurme shumë të ulët pa ju shqetësuar në ambjentet tuaja. Lehtësisht i pastrueshëm. Dizajn minimalist dhe kompakt. Rrjetat e filtrimit të përbëra prej alumini të përpunuar ulin mundësinë e krijimit të baktereve. 

Marka : Beko / Garanci : 2 vite 

Air Force nga marka Rowenta , lider botëror me orgjinë italiane, në prodhimin dhe novacioneve të fshesave me korent. Zgjidhaj idela për një shtëpi të pastër, pa mundim dhe pa zhurmë. Air Force i pasjisur me opsionin smart POWR LIGHT  të thithjes. Super i fuqishëm 14.4V. Ekrani led jep të gjithë indikatorët e fshesës. Koshi plastik nuk lejon daljen e pluhurave dhe është lehtësisht i pastrueshëm. Përdoret në të gjithë shtëpinë pasi nuk ka nevoj për kabuj, mjafton një karikim.  

Marka : Rowenta  / Garanci : 2 vite / Fuqia 14.4 V

 

Furra Beko inkaso, vjen me super çmim, perfekte për gatime  të shijshme. Fal sistemit AeroPerfekt mundëson gatime të shpejta dhe pjekje  të njëtrajtshem dhe kursim maksimal energjie. Kapacitet 72 L. I veshur me material inoksi, rezisten ndaj gërvishtjeve, ruan sheklqimin mat si ditën e parë. Pastrohet shumë lehtë, fal përbërjes së inkosit që nuk mban shenja gishtash. 

Marka : Beko / Garanci : 5 vite /Materiali Inoks / Kapacitet : 72 L / Sistemi i pjekjes:  AeroPerfekt

 

Frigoriferi Beko 300 L me 5 vite garanci. Dizajn elegant me dy kate dhe haspirë të bollshem për të gjitha produktet që ju dëshironi, por jo vetem kaq!! Sistemi MiniFrost patentë unike e markës BEKO, parandalon formimin e akullit, përmirëson ndjeshëm rujatjen e produkteve si në ajër natyral. Harxhon  më pak energji në raport me të gjitha sitemet e tjera.

Marak : Beko / Garanci : 5 vite / Materiali Inoks / Kapacitet : 300 L  / Klasi energjise A++ / Sistemi i ftohjes : MinFrost

 

Frigoriferi Beko 300 L me 5 vite garanci. Dizajn elegant me dy kate dhe haspirë të bollshem për të gjitha produktet që ju dëshironi, por jo vetem kaq!! Sistemi MiniFrost patentë unike e markës BEKO, parandalon formimin e akullit, përmirëson ndjeshëm rujatjen e produkteve si në ajër natyral. Harxhon  më pak energji në raport me të gjitha sitemet e tjera.

Marak : Beko / Garanci : 5 vite / Materiali Inoks / Kapacitet : 300 L  / Klasi energjise A++ / Sistemi i ftohjes : MinFrost


Mikrovalë inoksi nga lideri botëror i tregtimit të produkteve shtëpiake IKEA, vjen me super ofertë. Dizajn skandinav. Materiali i inoksit të përpunuar, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe ruan shkëlqimin mat si ditën e parë. Mikrovala IKEA e çertifikuar sipas të gjitha standarteve europiane. E thjeshtë në përdorim dhe kursim energjie maksimal. Me dy vite garanci.

Marka : Ikea varma / Garanci : 2 vite /Materiali Inoks 

Aspiratori Beko vjen me super çmim dhe me  dy vite garanci. Thith të gjitha aromat e pakëndshme gjatë gatimit. I fuqishëm dhe me nivel zhurme shumë të ulët pa ju shqetësuar në ambjentet tuaja. Lehtësisht i pastrueshëm. Dizajn minimalist dhe kompakt. Rrjetat e filtrimit të përbëra prej alumini të përpunuar ulin mundësinë e krijimit të baktereve. 

Marka : Beko / Garanci : 2 vite 

Air Force nga marka Rowenta , lider botëror me orgjinë italiane, në prodhimin dhe novacioneve të fshesave me korent. Zgjidhaj idela për një shtëpi të pastër, pa mundim dhe pa zhurmë. Air Force i pasjisur me opsionin smart POWR LIGHT  të thithjes. Super i fuqishëm 14.4V. Ekrani led jep të gjithë indikatorët e fshesës. Koshi plastik nuk lejon daljen e pluhurave dhe është lehtësisht i pastrueshëm. Përdoret në të gjithë shtëpinë pasi nuk ka nevoj për kabuj, mjafton një karikim.  

Marka : Rowenta  / Garanci : 2 vite / Fuqia 14.4 V