Kartuce Polipropilen 5 Mik 2.5x10 PP CPV25105ECOEXP


Cmimi:
Sale priceLek 400

Përshkrimi i produktit

Mbajtesja e filtrit të sedimentit Ecosoft 3/4 "është i destinuar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Redukton përmbajtjen e rërës, llumit, ndryshkut, shkallës dhe papastërtive të tjera të pazgjidhshme më të mëdha se 5 mikron në çezmë.

You may also like

Recently viewed