Kartucë për kanë uji Dewberry Ecosoft CRVKDEWBECO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Kartucë për kanë uji Dewberry Ecosoft CRVKDEWBECO

Available:Në gjëndje
900 Lek
Image
Secure

Filtri zëvendësues për filtrin e kanave Ecosoft siguron një qasje të pakufizuar në ujë të pijshëm.

Filtri zëvendësues është i mbushur me  Ecomix® që zvogëlon një gamë të gjerë papastërtish tipike në ujin e çezmës duke përfshirë klorin, ngurtësinë, hekurin, manganin, lëndën organike natyrore dhe produktet e vajit.

Filtri zëvendësues për filtrin e kanave Ecosoft siguron një qasje të pakufizuar në ujë të pijshëm.

Filtri zëvendësues është i mbushur me  Ecomix® që zvogëlon një gamë të gjerë papastërtish tipike në ujin e çezmës duke përfshirë klorin, ngurtësinë, hekurin, manganin, lëndën organike natyrore dhe produktet e vajit.