Kartuce Karboni Gac 2.5x10 Ecosoft CHV2510ECOEXP
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kartuce Karboni Gac 2.5x10 Ecosoft CHV2510ECOEXP

Available:Në gjëndje
990 Lek
Image
Secure
Brenda filtrit zëvendësues ndodhet karboni i grimcuar i aktivizuar me cilësi të lartë nga guaska e kokosit. Filtri i zëvendësuar i karbonit i aktivizuar me kokrrizë Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe erën e ujit. Filtri përdoret si një nga fazat e trajtimit të ujit për filtrat e osmozës 3-fazëshe dhe të kundërt.
Brenda filtrit zëvendësues ndodhet karboni i grimcuar i aktivizuar me cilësi të lartë nga guaska e kokosit. Filtri i zëvendësuar i karbonit i aktivizuar me kokrrizë Ecosoft zvogëlon përmbajtjen e nënprodukteve të klorit dhe klorimit, përqendrimit të metaleve të rënda, fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Përmirëson ngjyrën, shijen dhe erën e ujit. Filtri përdoret si një nga fazat e trajtimit të ujit për filtrat e osmozës 3-fazëshe dhe të kundërt.