Kanë Soft Grip K3042114
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kanë Soft Grip K3042114

Available:Në gjëndje
4,290 Lek
Image
Secure
Kanë Soft Grip e markës Tefal
Funksioni i tij është termus për ruajtjen e lëngjeve.
Ruan nxehtësinë për 12 orë dhe freskinë për 24 orë.
Materiali celik inoks që nuik ndryshket.
Një aksesor mjaftë i mirë për ju

Informacione teknike
Marka: Tefal
Kapaciteti: 1L
Përmasat: 15.2 x 10.2 x 24.1 cm
Kanë Soft Grip e markës Tefal
Funksioni i tij është termus për ruajtjen e lëngjeve.
Ruan nxehtësinë për 12 orë dhe freskinë për 24 orë. Materiali celik inoks që nuik ndryshket.
Një aksesor mjaftë i mirë për ju

Informacione teknike
Marka: Tefal
Kapaciteti: 1L
Përmasat: 15.2 x 10.2 x 24.1 cm