KALORIFER ROWENTA BU2620F0
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

KALORIFER ROWENTA BU2620F0

Available:Në gjëndje
10,999 Lek
Image
Secure

Kalorifer Rowenta, 2000W, 20-25m², 35 dBa, 3 nivele fuqie, termostat 800617

PERSHKRIMI:

Ngrohja e hapsirave është mjaft eficente nëse përdorim këtë ngrohës . Ky ngrohës krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë për të ngrohur hapsirën e dëshiruar.

 • Fuqia : 2000W
 • Tensioni : 220-230V
 • Sipërfaqja që mbulon : 20-25m²
 • Niveli i zhurmës : N/A
 • Shkalla e mbrojtjes : IP20
 • Klasi i energjisë : B
 • Me fryrje/Me reflektim : N/A
 • Gjerësia : 25 cm
 • Gjatësia : 45 cm
 • Lartësia : 64 cm
 • Ngjyra : E bardhë

Kalorifer Rowenta, 2000W, 20-25m², 35 dBa, 3 nivele fuqie, termostat 800617

PERSHKRIMI:

Ngrohja e hapsirave është mjaft eficente nëse përdorim këtë ngrohës . Ky ngrohës krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë për të ngrohur hapsirën e dëshiruar.

 • Fuqia : 2000W
 • Tensioni : 220-230V
 • Sipërfaqja që mbulon : 20-25m²
 • Niveli i zhurmës : N/A
 • Shkalla e mbrojtjes : IP20
 • Klasi i energjisë : B
 • Me fryrje/Me reflektim : N/A
 • Gjerësia : 25 cm
 • Gjatësia : 45 cm
 • Lartësia : 64 cm
 • Ngjyra : E bardhë