Kaldaja Ferroli Bluehelix Sublime 28C
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Kaldaja Ferroli Bluehelix Sublime 28C

Available:Out of Stock
1 Lek
Secure

Kaldaja kondensuese Ferroli Bluehelix Sublime 28C Metan Complete me komplet tymi + telekomandë dhe standard të sondës së jashtme

 • Efikasitetit të energjisë

  ERP klasa e ngrohjes A +
  DHW ERP klasi A
  Profili i ngarkesës XL

 • Performanca

  Ngrohja maksimale / min e prodhimit të nxehtësisë (Hs) kW 24,5 / 2,9
  Ngrohje maksimale / min e prodhimit të nxehtësisë (80/60 ° C) kW 24 / 2,8
  Ngrohje maksimale / min e prodhimit të nxehtësisë (50/30 ° C) kW 26 / 3,1
  DHW max / Fuqia min e nxehtësisë (Hi) kW 28,5 / 2,9
  DHW max / min prodhimi i nxehtësisë kW 28,0 / 2,8
  Efikasiteti 30% (Hi)% 109,7 Shufra e
  funksionimit të ngrohjes me presion maksimal / min 3 / 0,8
  Rrjedha shtëpiake ∆t 25 ° C l / min 16,1

 • Dimensionet

  Përmasat HxWxD 700x420x320

Kaldaja kondensuese Ferroli Bluehelix Sublime 28C Metan Complete me komplet tymi + telekomandë dhe standard të sondës së jashtme

 • Efikasitetit të energjisë

  ERP klasa e ngrohjes A +
  DHW ERP klasi A
  Profili i ngarkesës XL

 • Performanca

  Ngrohja maksimale / min e prodhimit të nxehtësisë (Hs) kW 24,5 / 2,9
  Ngrohje maksimale / min e prodhimit të nxehtësisë (80/60 ° C) kW 24 / 2,8
  Ngrohje maksimale / min e prodhimit të nxehtësisë (50/30 ° C) kW 26 / 3,1
  DHW max / Fuqia min e nxehtësisë (Hi) kW 28,5 / 2,9
  DHW max / min prodhimi i nxehtësisë kW 28,0 / 2,8
  Efikasiteti 30% (Hi)% 109,7 Shufra e
  funksionimit të ngrohjes me presion maksimal / min 3 / 0,8
  Rrjedha shtëpiake ∆t 25 ° C l / min 16,1

 • Dimensionet

  Përmasat HxWxD 700x420x320