Izolues per elemente te filetuar LOCTITE 577, 50ML


Cmimi:
Sale priceLek 2,850

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
577
• Ngjitës - izolues për përdorim
të përgjithshëm për të gjithë
elementet e filetuar metalik.
• I përshtatshëm për aplikime
të shpejta në temperaturë të
ulët dhe për mirëmbajtjen e
impianteve në natyrë.

You may also like

Recently viewed