Izolues industrial / Ngjitës silikoni LOCTITE SI 5366 CL, 310ml


Cmimi:
Sale priceLek 2,000

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SI 5366
• Silikon me një komponent
për përdotim
të përgjithshëm. I përshtatshëm
për xham,
metal dhe qeramika.

You may also like

Recently viewed