IBRIK UJI ARIETE 2875
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

IBRIK UJI ARIETE 2875

Available:Në gjëndje
2,190 Lek 2,990 Lek
Image
Secure

IBRIK UJI ARIETE 2875

 • Me indikator per nivelin e ujit.
 • Per cajra te nxehte ne cdo kohe dhe shume thjeshte.
 • Me një konsum mjaft te ulet te energjise elektrike.
 • IBRIK UJI ARIETE 2875 ka një rendiment mjaft te larte duke e ngrohur ujin ne temperatura mjaft te larta per nje kohe mjaft te shkurter.
 • Me nje kapacitet 1.7 litra IBRIK UJI ARIETE 2875 ka nje tregues te nivelit te ujit prezent ne kontenier.
 • IBRIK UJI ARIETE 2875 eshte shume i thjeshte per tu pastruar dhe per tu perdorur.

Informacione teknike

Marka

ARIETE

Tipi

Ibrik elektrik

Fuqia

1850-2000W

Tensioni

220-240 V

Kapaciteti

1.7 L

Indikator per nivelin e ujit

Po

360° pa tela

Po

Fikje automatike

Po

Buton On/OFF

Po

Kapak i sigurte me mentesha per siguri dhe mbushje te lehte  

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjatesia

20.00 cm

Gjeresia

17.00 cm

Lartesia

22.00 cm

IBRIK UJI ARIETE 2875

 • Me indikator per nivelin e ujit.
 • Per cajra te nxehte ne cdo kohe dhe shume thjeshte.
 • Me një konsum mjaft te ulet te energjise elektrike.
 • IBRIK UJI ARIETE 2875 ka një rendiment mjaft te larte duke e ngrohur ujin ne temperatura mjaft te larta per nje kohe mjaft te shkurter.
 • Me nje kapacitet 1.7 litra IBRIK UJI ARIETE 2875 ka nje tregues te nivelit te ujit prezent ne kontenier.
 • IBRIK UJI ARIETE 2875 eshte shume i thjeshte per tu pastruar dhe per tu perdorur.

Informacione teknike

Marka

ARIETE

Tipi

Ibrik elektrik

Fuqia

1850-2000W

Tensioni

220-240 V

Kapaciteti

1.7 L

Indikator per nivelin e ujit

Po

360° pa tela

Po

Fikje automatike

Po

Buton On/OFF

Po

Kapak i sigurte me mentesha per siguri dhe mbushje te lehte  

PO

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjatesia

20.00 cm

Gjeresia

17.00 cm

Lartesia

22.00 cm