Ibrik Uji Ariete 2854
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ibrik Uji Ariete 2854

Available:Në gjëndje
7,190 Lek
Color
RED
BLACK
GRAY
Image
Secure

Ibrik Uji Ariete 2854

 • Format harmonike dhe detajet e imëta përcaktojnë tiparet e Ibrik Uji Ariete 2854  nga sfera Moderna e Ariete. 
 • Një kazan që është gjithashtu një objekt i vërtetë dizajni i aftë për të zbukuruar çdo kuzhinë. 
 • Linja Moderna e Ibrik Uji Ariete 2854 dallohet jo vetëm nga dizajni dhe eleganca e linjës së saj, por edhe nga funksionaliteti i produkteve të gamës. 
 • Kazani ka një bazë 360° pa kabllo e cila ju mundëson ta çoni direkt në tavolinë ose ta vendosni kudo që dëshironi në sipërfaqen e punës së kuzhinës. 
 • Trupi prej çeliku inox i jep Ibrikut te Ujit Ariete 2854 qëndrueshmëri dhe me një termometër të dukshëm që tregon temperaturën e ujit dhe një filtër të lëvizshëm dhe të larë. 
 • Plus, falë veçorisë së mbylljes automatike, ndërkohë që zien, mund t'i lejoni vetes një moment për t'u çlodhur në siguri të plotë dhe me një prekje të stilit të vërtetë.

Informacione teknike

Marka

ARIETE

Tipi

Ibrik elektrik

Fuqia

1850-2000W

Tensioni

220-240 V

Kapaciteti

1.7Lt

Indikator për nivelin e ujit

Po

Termometri i temperatures se ujit PO
Fikja automatike PO
Ndarja e kabllove PO
Leve ndezese/fikese me drite PO

360° pa tela

Po

Materiali

Celik Inox

Garancia

2 vjet

Permasat 

Gjatesia  24.50 cm
Gjeresia 19.50 cm
Lartesia 29.00 cm

Ibrik Uji Ariete 2854

 • Format harmonike dhe detajet e imëta përcaktojnë tiparet e Ibrik Uji Ariete 2854  nga sfera Moderna e Ariete. 
 • Një kazan që është gjithashtu një objekt i vërtetë dizajni i aftë për të zbukuruar çdo kuzhinë. 
 • Linja Moderna e Ibrik Uji Ariete 2854 dallohet jo vetëm nga dizajni dhe eleganca e linjës së saj, por edhe nga funksionaliteti i produkteve të gamës. 
 • Kazani ka një bazë 360° pa kabllo e cila ju mundëson ta çoni direkt në tavolinë ose ta vendosni kudo që dëshironi në sipërfaqen e punës së kuzhinës. 
 • Trupi prej çeliku inox i jep Ibrikut te Ujit Ariete 2854 qëndrueshmëri dhe me një termometër të dukshëm që tregon temperaturën e ujit dhe një filtër të lëvizshëm dhe të larë. 
 • Plus, falë veçorisë së mbylljes automatike, ndërkohë që zien, mund t'i lejoni vetes një moment për t'u çlodhur në siguri të plotë dhe me një prekje të stilit të vërtetë.

Informacione teknike

Marka

ARIETE

Tipi

Ibrik elektrik

Fuqia

1850-2000W

Tensioni

220-240 V

Kapaciteti

1.7Lt

Indikator për nivelin e ujit

Po

Termometri i temperatures se ujit PO
Fikja automatike PO
Ndarja e kabllove PO
Leve ndezese/fikese me drite PO

360° pa tela

Po

Materiali

Celik Inox

Garancia

2 vjet

Permasat 

Gjatesia  24.50 cm
Gjeresia 19.50 cm
Lartesia 29.00 cm