Ibrik Philips HD9318/20
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ibrik Philips HD9318/20

Available:Në gjëndje
4,390 Lek
Image
Secure
Ibrik Philips HD9318/20
 • Shijoni pijen tuaj të ngrohtë të preferuar sa hap e mbyll sytë me Ibrik Philips HD9318/20.
 • Me një pllakë të sheshtë i materialit çelik që nuk ndryshket për një tejçim më të mirë nxehtësie.
 • Filtëri i Ibrik Philips HD9318/20 ka një cilësie të lartë për të parandaluar grimcat e ndryshkut. Sistem i zgjuar kundër tharjes së lëngut që ndodhet në ibrik.
 • Indikator LED që ju ta keni më të lehtë për të kuptuar që ibriku është i ndezur.
 • Niveli i ujit lexohet lehtë me anë të indikatorit të vendosur në anë të ibrikut.
 • Mundësimi i konsumatorëve për të zier sasinë e ujit që u nevojitet, dhe rrjedhimisht kështu kursimi i energjisë dhe ujit, duke kontribuar në të mirën e mjedisit.
 • Kapaku hapet pa problem me prekjen e një butoni, duke shmangur kështu kontaktin me avullin dhe nxehtësinë e ibrikut, gjithashtu kjo hapje ndihmon dhe në pastrimin më të lehtë të tij. 
 • Ibrik Philips HD9318/20 mund të mbushet me ujë lehtësisht nga sipër dhe të hiqet nga baza e tij për një përdorim të shpejtë dhe pa problem. 

Informacione Teknike 

Modeli:

Philips

Kodi:

HD9318/20

Kategoria:

Ibrik

Fuqia (Watt):

2200 W

Kapaciteti:

1.7 L

Materiali:

Plastik

Pa kabell:

PO

Baze e rrotullueshme:

PO

Indikator per nivelin e ujit:

PO

Garancia:

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

19 cm

Gjeresia

22.6 cm

Lartesia

25 cm

 


Ibrik Philips HD9318/20
 • Shijoni pijen tuaj të ngrohtë të preferuar sa hap e mbyll sytë me Ibrik Philips HD9318/20.
 • Me një pllakë të sheshtë i materialit çelik që nuk ndryshket për një tejçim më të mirë nxehtësie.
 • Filtëri i Ibrik Philips HD9318/20 ka një cilësie të lartë për të parandaluar grimcat e ndryshkut. Sistem i zgjuar kundër tharjes së lëngut që ndodhet në ibrik.
 • Indikator LED që ju ta keni më të lehtë për të kuptuar që ibriku është i ndezur.
 • Niveli i ujit lexohet lehtë me anë të indikatorit të vendosur në anë të ibrikut.
 • Mundësimi i konsumatorëve për të zier sasinë e ujit që u nevojitet, dhe rrjedhimisht kështu kursimi i energjisë dhe ujit, duke kontribuar në të mirën e mjedisit.
 • Kapaku hapet pa problem me prekjen e një butoni, duke shmangur kështu kontaktin me avullin dhe nxehtësinë e ibrikut, gjithashtu kjo hapje ndihmon dhe në pastrimin më të lehtë të tij. 
 • Ibrik Philips HD9318/20 mund të mbushet me ujë lehtësisht nga sipër dhe të hiqet nga baza e tij për një përdorim të shpejtë dhe pa problem. 

Informacione Teknike 

Modeli:

Philips

Kodi:

HD9318/20

Kategoria:

Ibrik

Fuqia (Watt):

2200 W

Kapaciteti:

1.7 L

Materiali:

Plastik

Pa kabell:

PO

Baze e rrotullueshme:

PO

Indikator per nivelin e ujit:

PO

Garancia:

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

19 cm

Gjeresia

22.6 cm

Lartesia

25 cm