Ibrik Fuego T-807
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ibrik Fuego T-807

Available:Në gjëndje
2,290 Lek
Image
Secure
Ibrik i markës Fuego.
Me një dizajn të thjeshtë dhe material cilësor në ngjyrë të  bardhë.
Gjithashtu me indikator për nivelin dhe sasinë e ujit.
Ngrohni ujin me anë të fuqisë së tij prej 2200W
Një aksesor cilësor dhe që nuk zë hapsirë.

Informacione teknike

Pa kabëll: Po
Indikator për nivelin e ujit: Po
Bazë e rrotullueshme: Po
Materiali: Plastik
Marka: Fuego
Kapaciteti: 1.7 Litra
Fuqia: 2200 W
Garancia e produktit: 12 muaj

Ibrik i markës Fuego.
Me një dizajn të thjeshtë dhe material cilësor në ngjyrë të  bardhë.
Gjithashtu me indikator për nivelin dhe sasinë e ujit.
Ngrohni ujin me anë të fuqisë së tij prej 2200W
Një aksesor cilësor dhe që nuk zë hapsirë.

Informacione teknike

Pa kabëll: Po
Indikator për nivelin e ujit: Po
Bazë e rrotullueshme: Po
Materiali: Plastik
Marka: Fuego
Kapaciteti: 1.7 Litra
Fuqia: 2200 W
Garancia e produktit: 12 muaj