Ibrik Fuego T-601
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ibrik Fuego T-601

Available:Në gjëndje
3,190 Lek
Image
Secure
Ibrik Fuego T-601
 • Ibrik i markës së njohur Fuego, me një dizajn të thjeshtë i një cilësie të lartë dhe mjaft funksional.
 • Ibrik Fuego T-601, një ngohës uji praktik dhe i lehtë për tu përdorur.
 • Me një konsum mjaft të ulët të energjisë elektrike dhe ka një rendiment mjaft të lartë.
 • Ibrik Fuego T-601 ngroh ujin në temperatura mjaft të larta dhe në një kohë mjaft të shkurtër.

Informacione Teknike 

Model

Fuego

Kategoria

Ibrik

Fuqia

2200 W

Kapaciteti

1.7 L

Materiali 

Inoks/Plastik

Pa kabell

PO

Baze e rrotullueshme

PO

Indikator per nivelin e ujit

PO

Garancia

2 vite

 

Ibrik Fuego T-601
 • Ibrik i markës së njohur Fuego, me një dizajn të thjeshtë i një cilësie të lartë dhe mjaft funksional.
 • Ibrik Fuego T-601, një ngohës uji praktik dhe i lehtë për tu përdorur.
 • Me një konsum mjaft të ulët të energjisë elektrike dhe ka një rendiment mjaft të lartë.
 • Ibrik Fuego T-601 ngroh ujin në temperatura mjaft të larta dhe në një kohë mjaft të shkurtër.

Informacione Teknike 

Model

Fuego

Kategoria

Ibrik

Fuqia

2200 W

Kapaciteti

1.7 L

Materiali 

Inoks/Plastik

Pa kabell

PO

Baze e rrotullueshme

PO

Indikator per nivelin e ujit

PO

Garancia

2 vite