IBRIK CAJI 1.7 LIT 2877


gjyrë: krem
Cmimi:
Sale priceLek 5,900

Përshkrimi i produktit

Ibrik me një dizajn retro që kujton format e së kaluarës, thelbësor për të shijuar momentin e mëngjesit ose pushimin e pasdites. E pajisur me një filtër çaji bimor të lëvizshëm dhe që lahet lehtë, një dorezë ergonomike me një fund të butë me prekje dhe një sistem automatik të mbylljes, ai përfaqëson një aleat të domosdoshëm në çdo kuzhinë.

You may also like

Recently viewed