HZND-HL470 Horoz Sensor Flash 6A
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

HZND-HL470 Horoz Sensor Flash 6A

Available:Në gjëndje
 • Kategoria:Horoz
410 Lek
Image
Secure
(A) 6 A
Tensioni i rrjetit 220 ~ 240V
Gjerësia (mm) 50
Gama e frekuencës maksimale (Hz) 50-60
Mbrojtja IP e pajisjeve kundër ujit dhe pluhurit 44
Lartësia (mm) 90
Temperatura minimale e punës (° С) -25 ° C
Temperatura maksimale e funksionimit (° C) + 40 ° C
(A) 6 A
Tensioni i rrjetit 220 ~ 240V
Gjerësia (mm) 50
Gama e frekuencës maksimale (Hz) 50-60
Mbrojtja IP e pajisjeve kundër ujit dhe pluhurit 44
Lartësia (mm) 90
Temperatura minimale e punës (° С) -25 ° C
Temperatura maksimale e funksionimit (° C) + 40 ° C