LLAMBE VARESE HOROZ NEWTON
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LLAMBE VARESE HOROZ NEWTON

Available:Në gjëndje
3,600 Lek
Image
Secure

LLAMBE VARESE HOROZ NEWTON

 • Një zgjidhje universale për çdo lloj ambienti. 
 • Kombinohet me llambat Edison, dhe me një llambë të thjeshtë LED.
 • Fuqia e llambës kryesore është 60 W, baza është e tipit E27.
 • Llambe varese Horoz NEWTON ka një vlerësim IP20 të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që do të jetë një zgjedhje e mirë për përdorim shtëpiak në dhoma të thata dhe pa pluhur. 
 • Llamba ka një shkallë minimale të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që nuk rekomandohet përdorimi i saj në dhoma me lagështi të lartë dhe pluhur, si dhe në rrugë. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZ-021 012 0001

Familja

Newton

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Metal 

Tempratura e ndricimit

-

Fluksi i ndricimit

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V

Fuqia e ndricimit

Max 60 w

Nr i llambave

1 E27

Ngjyra e llambes

E zeze 

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

100 cm

Gjerësia :

-cm

Diametri:

32 cm

LLAMBE VARESE HOROZ NEWTON

 • Një zgjidhje universale për çdo lloj ambienti. 
 • Kombinohet me llambat Edison, dhe me një llambë të thjeshtë LED.
 • Fuqia e llambës kryesore është 60 W, baza është e tipit E27.
 • Llambe varese Horoz NEWTON ka një vlerësim IP20 të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që do të jetë një zgjedhje e mirë për përdorim shtëpiak në dhoma të thata dhe pa pluhur. 
 • Llamba ka një shkallë minimale të mbrojtjes nga pluhuri dhe lagështia, kështu që nuk rekomandohet përdorimi i saj në dhoma me lagështi të lartë dhe pluhur, si dhe në rrugë. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZ-021 012 0001

Familja

Newton

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Metal 

Tempratura e ndricimit

-

Fluksi i ndricimit

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V

Fuqia e ndricimit

Max 60 w

Nr i llambave

1 E27

Ngjyra e llambes

E zeze 

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

100 cm

Gjerësia :

-cm

Diametri:

32 cm