Hekur udhëtimesh Ariete 6224
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Hekur udhëtimesh Ariete 6224

Available:Out of Stock
2,290 Lek 2,990 Lek
Secure

Hekur udhëtimesh Ariete 6224

 • Hekur udhëtimesh Ariete 6224 i përshtatshëm dhe i duhuri në rast udhëtimesh.
 • Materiali mjaft i mirë dhe mekanizmi i tij garantojnë efikasitetin e këtij produkti.
 • Mjaft i thjeshtë dhe i mirë në përdorim.
 • Përmasa e tij është mjaft e vogël dhe me peshë të lehtë.

 

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR UDHETIMESH

Kodi

6224

Fuqia

800 V

Kapaciteti i rezervuarit

-

Materiali i pllakes

Jo ngjitese

Rregullimi i avullit

PO

Doreze rrotulluese 

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Buton ON/OFF

PO

Shenjat e konformitetit

CE

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

16 cm

Gjeresia

9.5 cm

Lartesia

12.5 cm

Hekur udhëtimesh Ariete 6224

 • Hekur udhëtimesh Ariete 6224 i përshtatshëm dhe i duhuri në rast udhëtimesh.
 • Materiali mjaft i mirë dhe mekanizmi i tij garantojnë efikasitetin e këtij produkti.
 • Mjaft i thjeshtë dhe i mirë në përdorim.
 • Përmasa e tij është mjaft e vogël dhe me peshë të lehtë.

 

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR UDHETIMESH

Kodi

6224

Fuqia

800 V

Kapaciteti i rezervuarit

-

Materiali i pllakes

Jo ngjitese

Rregullimi i avullit

PO

Doreze rrotulluese 

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Buton ON/OFF

PO

Shenjat e konformitetit

CE

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

16 cm

Gjeresia

9.5 cm

Lartesia

12.5 cm