Hekur Steamer Tefal DT9100E0
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Hekur Steamer Tefal DT9100E0

Available:Në gjëndje
13,990 Lek
Image
Secure

Hekuri me avull Tefal ofron hekurosje me avull të jashtëzakonshëm deri në detaje, me një dizajn të përmirësuar që përmban fuqi ekstreme të avullimit deri në 30 g/minutë, një pllakë ngrohjeje prej alumini të derdhur dhe një kohë nxehjeje ultra të shpejtë, për ngrohje të lartë dhe performancë me avull çdo ditë mjaftë efikase për rrobat tuaja. E sigurt për të gjitha pëlhurat, madje edhe ato më delikate, kjo paketë e lehtë avullore përfshin një tabelë mbështetëse vertikale, për një efekt hekurosjeje me një përfundim perfekt.

Informacione teknike
Marka: TEFAL
Fuqia (W): 1600
Lloji i pllakës së hekurosjes: QERAMIK
Kapaciteti i depozitës: 200 ml
Gjatësia e kordonit: 3 m
Aksesorë Të ndryshëm: PO
Presioni i avullit: 30 g / min
Ngjyra: E zezë
Garancia e produktit: 24 muaj

Hekuri me avull Tefal ofron hekurosje me avull të jashtëzakonshëm deri në detaje, me një dizajn të përmirësuar që përmban fuqi ekstreme të avullimit deri në 30 g/minutë, një pllakë ngrohjeje prej alumini të derdhur dhe një kohë nxehjeje ultra të shpejtë, për ngrohje të lartë dhe performancë me avull çdo ditë mjaftë efikase për rrobat tuaja. E sigurt për të gjitha pëlhurat, madje edhe ato më delikate, kjo paketë e lehtë avullore përfshin një tabelë mbështetëse vertikale, për një efekt hekurosjeje me një përfundim perfekt.

Informacione teknike
Marka: TEFAL
Fuqia (W): 1600
Lloji i pllakës së hekurosjes: QERAMIK
Kapaciteti i depozitës: 200 ml
Gjatësia e kordonit: 3 m
Aksesorë Të ndryshëm: PO
Presioni i avullit: 30 g / min
Ngjyra: E zezë
Garancia e produktit: 24 muaj