HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20

Available:Në gjëndje
16,290 Lek
Image
Secure

HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20

 • HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20 eshte zgjidhja ideale per nje hekurosje perfekte te rrobave delikate te cilat jane te veshtira per tu hekurosur.
 • Hekuri ka 5 nivele avulli per lloje te ndryshme te rrobave, doreza shtese per tu mbrojtur nga avulli.
 • Eshte i sigurt per tu perdorur ne te gjitha llojet e rrobave.
 • Me shume efikasitet dhe me pak lodhje vetem me HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20.

Informacione teknike

Model

PHILIPS

Kategoria

HEKUR 

Kodi

GC527/20

Fuqia

1600 W

Kapaciteti i rezervuarit

1600 ml

Funksion anti calc.

PO

Aksesore te ndryshem

PO

Presioni i avullit

32 g/min

Gjatësia e kordonit

1.6 m

Aksesorë të përfshirë

Furcë dhe dorezë

Garancia

2 vite

 

HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20

 • HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20 eshte zgjidhja ideale per nje hekurosje perfekte te rrobave delikate te cilat jane te veshtira per tu hekurosur.
 • Hekuri ka 5 nivele avulli per lloje te ndryshme te rrobave, doreza shtese per tu mbrojtur nga avulli.
 • Eshte i sigurt per tu perdorur ne te gjitha llojet e rrobave.
 • Me shume efikasitet dhe me pak lodhje vetem me HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20.

Informacione teknike

Model

PHILIPS

Kategoria

HEKUR 

Kodi

GC527/20

Fuqia

1600 W

Kapaciteti i rezervuarit

1600 ml

Funksion anti calc.

PO

Aksesore te ndryshem

PO

Presioni i avullit

32 g/min

Gjatësia e kordonit

1.6 m

Aksesorë të përfshirë

Furcë dhe dorezë

Garancia

2 vite