HEKUR RROBASH TEFAL HK0840
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR RROBASH TEFAL HK0840

Available:Në gjëndje
4,990 Lek
Image
Secure
HEKUR RROBASH TEFAL HK0840
 • HEKUR RROBASH TEFAL HK0840, një hekur i një cilësie të lartë.
 • I aftë në heqjen e rrudhave më të vështira në të gjithë materiet/copat.
 • Falë mekanizmit me avull me një presion të lartë dhe  pllakës që nuk ngjit, hekurosja për ju do të jetë shumë e lehtë dhe do të kryhet në një kohë të shkurtër me HEKUR RROBASH TEFAL HK0840.
 • HEKUR RROBASH TEFAL HK0840 i thjeshtë dhe efikas në përdorim.

Informacione teknike

Model

TEFAL

Kategoria

HEKUR 

Kodi

HK0840

Fuqia

1800 W

Kapaciteti i rezervuarit

200 ml

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Gjatesia e kordonit

1.9 m

Presioni i avullit

80 g/min

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

27 cm

Gjeresia

12 cm

Lartesia

13 cm

 HEKUR RROBASH TEFAL HK0840
 • HEKUR RROBASH TEFAL HK0840, një hekur i një cilësie të lartë.
 • I aftë në heqjen e rrudhave më të vështira në të gjithë materiet/copat.
 • Falë mekanizmit me avull me një presion të lartë dhe  pllakës që nuk ngjit, hekurosja për ju do të jetë shumë e lehtë dhe do të kryhet në një kohë të shkurtër me HEKUR RROBASH TEFAL HK0840.
 • HEKUR RROBASH TEFAL HK0840 i thjeshtë dhe efikas në përdorim.

Informacione teknike

Model

TEFAL

Kategoria

HEKUR 

Kodi

HK0840

Fuqia

1800 W

Kapaciteti i rezervuarit

200 ml

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Gjatesia e kordonit

1.9 m

Presioni i avullit

80 g/min

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

27 cm

Gjeresia

12 cm

Lartesia

13 cm