HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3

Available:Në gjëndje
4,490 Lek
Image
Secure

HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3

 • HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3 mundëson hekurosje të lehtë duke ofruar një gamë të plotë të funksioneve.
 • Duke kombinuar trajtimin e përshtatshëm dhe karakteristikat e sofistikuara, Tefal Access ju jep akses të plotë në efikasitetin e avullit. Futja e vazhdueshme e avullit prej 20 g / min. jep rezultate të shpejta.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3.

Informacione teknike

Model

TEFAL

Kategoria

HEKUR 

Kodi

FV1511E3

Fuqia

2000 W

Kapaciteti i rezervuarit

250 ml

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Presioni i avullit

90 g/min

Gjatësia e kordonit

1.9 m

Lloji i pllakës së hekurosjes

Jo ngjites

Garancia

2 vite

 

HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3

 • HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3 mundëson hekurosje të lehtë duke ofruar një gamë të plotë të funksioneve.
 • Duke kombinuar trajtimin e përshtatshëm dhe karakteristikat e sofistikuara, Tefal Access ju jep akses të plotë në efikasitetin e avullit. Futja e vazhdueshme e avullit prej 20 g / min. jep rezultate të shpejta.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR RROBASH TEFAL FV1511E3.

Informacione teknike

Model

TEFAL

Kategoria

HEKUR 

Kodi

FV1511E3

Fuqia

2000 W

Kapaciteti i rezervuarit

250 ml

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Presioni i avullit

90 g/min

Gjatësia e kordonit

1.9 m

Lloji i pllakës së hekurosjes

Jo ngjites

Garancia

2 vite