HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30

Available:Në gjëndje
7,290 Lek
Image
Secure

HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30

 • HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30 e bën hekurosjen të lehtë me fuqinë e fuqishme të avullit që trajton rrudhat e forta. 
 • Pllaka prej qeramike siguron rrëshqitje të qetë, ndërsa rezervuari i ujit 300 ml është mjaft i madh për të përfunduar ngarkesa më të vogla hekurosjeje pa mbushje.
 • I përshtatshëm dhe i duhuri për tu përdorur në të gjithë materialet/copat lehtësisht.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30.

Informacione teknike

Model

PHILIPS

Kategoria

HEKUR 

Kodi

GC2678/30

Fuqia

2400 W

Kapaciteti i rezervuarit

0.3 Litra

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion i spërkatjes

PO

Presioni i avullit

190 g/min

Gjatësia e kordonit

1.9 m

Lloji i pllakës së hekurosjes

Qeramike

Garancia

2 vite

 

HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30

 • HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30 e bën hekurosjen të lehtë me fuqinë e fuqishme të avullit që trajton rrudhat e forta. 
 • Pllaka prej qeramike siguron rrëshqitje të qetë, ndërsa rezervuari i ujit 300 ml është mjaft i madh për të përfunduar ngarkesa më të vogla hekurosjeje pa mbushje.
 • I përshtatshëm dhe i duhuri për tu përdorur në të gjithë materialet/copat lehtësisht.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR RROBASH PHILIPS GC2678/30.

Informacione teknike

Model

PHILIPS

Kategoria

HEKUR 

Kodi

GC2678/30

Fuqia

2400 W

Kapaciteti i rezervuarit

0.3 Litra

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion i spërkatjes

PO

Presioni i avullit

190 g/min

Gjatësia e kordonit

1.9 m

Lloji i pllakës së hekurosjes

Qeramike

Garancia

2 vite